EvenimenteTelenești

Incendiul a fost lichidat. Pierderile sunt minime   

După o intervenție care a durat trei ore, pompierii din Telenești au reușit să localizeze și să salveze de la distrugere completă o clădire cu două nivele şi opt apartamente.  Incendiul a izbucnit acum câteva zile în blocul din strada Decebal nr. 2,  într-o clădire construită în anii 60 ai secolului trecut, din cauza nerespectării regulilor de folosire a aragazului.

”Situația era una complicată deoarece clădirea în interior era construită din lemn. Semnalul a parvenit la ora 10.33, iar peste câteva minute trei autospeciale erau deja la fața locului. Am fost nevoiți să spargem apartamentele unde nu era nimeni și să evacuăm buteliile cu gaze, să aerisim şi să verificăm încăperile. În total am evacuat 12 persoane”, a relatat pentru “C” Ion Veșca, șeful Secţiei Situaţiilor Excepţionale Telenești.

Dumnealui a mai precizat că, datorită intervenției rapide a pompierilor, au avut de suferit doar bucătăriile din două apartamente aflate într-o aripă a clădirii.

Dl Veşca a ţinut să atenționeze cititorii asupra respectării regulilor antiincendiare, odată cu demararea sezonului de încălzire, pentru a evita nişte posibile nenorociri.

                                                                               Ion Cernei

foto: protv.md  

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close