EvenimenteTelenești

Incendiul a fost lichidat. Pierderile sunt minime   

După o intervenție care a durat trei ore, pompierii din Telenești au reușit să localizeze și să salveze de la distrugere completă o clădire cu două nivele şi opt apartamente.  Incendiul a izbucnit acum câteva zile în blocul din strada Decebal nr. 2,  într-o clădire construită în anii 60 ai secolului trecut, din cauza nerespectării regulilor de folosire a aragazului.

”Situația era una complicată deoarece clădirea în interior era construită din lemn. Semnalul a parvenit la ora 10.33, iar peste câteva minute trei autospeciale erau deja la fața locului. Am fost nevoiți să spargem apartamentele unde nu era nimeni și să evacuăm buteliile cu gaze, să aerisim şi să verificăm încăperile. În total am evacuat 12 persoane”, a relatat pentru “C” Ion Veșca, șeful Secţiei Situaţiilor Excepţionale Telenești.

Dumnealui a mai precizat că, datorită intervenției rapide a pompierilor, au avut de suferit doar bucătăriile din două apartamente aflate într-o aripă a clădirii.

Dl Veşca a ţinut să atenționeze cititorii asupra respectării regulilor antiincendiare, odată cu demararea sezonului de încălzire, pentru a evita nişte posibile nenorociri.

                                                                               Ion Cernei

foto: protv.md  

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker