EvenimenteRezina

Liberalii adună semnături pro UNIRE

În cadrul campaniei naţionale „În anul Centenarului. Semnează Declaraţia de Unire a Republicii Moldova cu Tara-Mamă România”, Partidul Liberal a organizat sâmbătă un miting la Rezina.

Acţiunea s-a desfăşurat în faţa monumentului regelui României Ferdinand I.

Liderul OR Rezina a PL, Mihai Grosu, a făcut o incursiune în istorie, referindu-se în special la beneficiile economice şi sociale înregistrate de Basarabia în cei 22 de ani cât acest teritoriu s-a aflat în componenţa statului România Mare. Deputatul PL Ion Apostol a vorbit despre situaţia actuală a Republicii Moldova, accentuând că din criza politică, socială şi economică de durată în care s-a pomenit republica există o singură ieşire – Re-Unirea cu România.

Şi alţi vorbitori, de diferite vârste, au susţinut mesajele organizatorilor întrunirii. În final cei prezenţi au semnat Declaraţia de Unire a Republicii Moldova cu Ţara-Mamă România.

Tot în aceeaşi zi a avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale Rezina a Partidului Liberal. Preşedinte a fost ales Mihai Grosu.

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker