EvenimenteHoroscop

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018

BERBEC: Primele 4 zile ale lunii vin cu niște proiecte pe care nu le poți refuza. Deci, din punct de vedere profesional, ai toate datele disponibile să dai lovitura în afaceri.

Câștigi încrederea unor parteneri importanți, unor oameni cu pregătire și cu expertiză cu care vei putea colabora excelent. Mai mult, nu sunt excluse nici deplasările prin străinătate în scopul serviciului.

TAUR: Ești o persoană biruitoare, știi să faci față situațiilor de criză, dar în continuare te nemulțumesc anumite comportamente, în special ale colegilor, peste care nu poți să treci cu vederea.

GEMENI: Deși ești un bun comunicator și îți place să faci schimbi de idei cu oameni care de multe ori gândesc total diferit de tine, săptămâna asta parcă vrei să îți canalizezi energia pe altceva.

RAC: Vei primi ajutor de la cine nu te aștepți și vei face o serie de alegeri importante în primul rând pentru psihicul tău. Vei fi pus și în încurcătură, dar inteligența ta va fi sclipitoare și vei reuși să ajungi la un comun acord cu oamenii cu care vei intra în mici conflicte.

LEU: Primești răspunsuri pozitive vizavi de proiectele tale de suflet. Până acum ți-a fost greu să te gândești cum să rezolvi anumite situații care sunt costisitoare, dar iată că destinul și astrele sunt de partea ta.

FECIOARĂ: A sosit momentul să îți demonstrezi că ești capabil să continui schimbările începute de ceva timp. Prima săptămână a noii luni va fi una care te va încuraja să mergi mai departe indiferent de câte impedimente ar putea apărea pe traseul tău.

BALANȚĂ: Este o perioadă bună și din punct de vedere financiar. Vin bani din toate părțile, chiar și din proiecte pe care le-ai încheiat de mult și față de care te-ai resemnat în privința plăților.

SCORPION: E o săptămână în care vei fi pus la încercare din multe puncte de vedere. Ai de făcut chiar tu o serie de alegeri, dar atenție ce decizi. Unele dintre ele ar putea să îți facă mai mult rău decât bine și ar putea avea de suferit și cei din jur.

SĂGETĂTOR: Poți obține câștiguri nesperate în această săptămână. Poate că unele persoane care îți datorează niște bani vin acum cu plicul la tine și cu mulțumirea de rigoare sau poate, cine știe, vei moșteni o avere neașteptată.

CAPRICORN: Nu aduce anul ce aduce săptămâna dintre 1 și 2 octombrie pentru tine. Vine o perioadă extrem de aglomerată din toate punctele de vedere. Vei avea parte de multe reproșuri din partea unor persoane pe care le-ai considerat prietene.

VĂRSĂTOR: Descoperi locuri minunate în apropierea locuinței tale. Se poate spune că abia acum începi să călătorești cu adevărat, asta pentru că reușești să ajungi în niște păduri pe lângă care doar ai trecut îngândurat în alte dăți, să stai la iarbă verde lângă un loc pe care iarăși nu dădeai doi bani…

PEȘTI: Trebuie să renunți la toanele de momente atunci când nu îți convine încotro se îndreaptă o discuție, mai ales dacă e legat de muncă. Tu poți fi o persoană echilibrată fără mari eforturi, este și normal, ești Balanță.

horoscop.teotrandafir.com

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker