Evenimente

Primăria Orhei: A fost viceprimar, va fi viceprimară

 De săptămâna trecută, la Primăria Orhei, activează o viceprimară, care va fi responsabilă de economie, buget şi finanţe, în locul lui Viorel Dandara, care a demisionat.

Potrivit radioorhei.info, decizia privind suplinirea funcţiei, devenită vacantă, a fost aprobată în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Municipal Orhei. Candidatura a fost propusă de primarul Ilan Şorşi, cu votul majorităţii consilierilor, fotoliul de viceprimar a fost oferit Marinei Cravcenco.

Cravcenco a fost prezentată de Șor, care a spus că aceasta a lucrat anterior la fisc. Potrivit unor date deschise, până în 2016, Marina Cravcenco a fost inspectoare superioară la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat. Ca şi alţi conducători de la vârful municipiului Orhei, aceasta locuieşte în Chişinău.

Menționăm că în mai puţin de 2,5 ani, fotoliul de viceprimar pentru economie, buget și finanțe cunoaște deja al treilea ocupant. Înainte de Viorel Dandara, funcţia a fost deţinută, o perioadă relativ scurtă de timp, de către Igor Grigoriev – cel care, în campania electorală din 2015, a condus staff-ul electoral al lui Ilan Șor. Ca și Dandara, Grigoriev a demisionat aparent liniștit. Peste o vreme, însă, o păruială cu dezvăiluri reciproce și grave a răbufnit prin intermediul presei.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker