PoliticRezina

Raionul Rezina a dat în Bugetul Asigurărilor Sociale 62 mln lei, dar a primit 164 mln lei

Peste 1 mln 400 mii de lei au fost achitaţi locuitorilor raionului Rezina în opt luni ale anului curent ca indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă, o sumă mult mai mare comparativ cu perioadele respective ale anilor trecuţi. Informaţia a fost făcută de Tatiana Batistî, şefa Direcţiei Casei Teritoriale de Asigurări Sociale Rezina, în cadrul recentei şedinţe operative cu reprezentanţii instituţiilor publice la preşedinta raionului Rezina, Eleonora Graur.

Sursa citată a mai concretizat că, în perioada de referinţă, cei 11 mii de pensionari din raion au primit pensii în mărime totală de 128 de milioane de lei. Alţi circa 3 mln 300 de mii de lei au fost plătiţi sub formă de indemnizații pentru copii și peste 3 mln de lei – în calitate de alte tipuri de alocații.

În total cheltuielile pe acest domeniu în perioada ianuarie-august 2018 în raionul Rezina s-au cifrat la peste 134 de milioane de lei. În acelaşi timp, în perioada de referinţă raionul Rezina a contribuit la Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat doar cu 62 de milioane de lei, relatează consiliu.rezina.md.

Reporter “C”

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close