AdvertorialeEconomieOrhei

Ocazie unică de a vizita fabrica care oferă condiţii de muncă ca în Occident!

Lansată oficial acum un an, fabrica de cablaje auto din Orhei (SE “Bordnetze” SRL) uimeşte nu doar prin indicatorii comercial-economici înregistraţi, ci şi prin numărul de locuri de muncă noi create. Numai în luna iunie, SEBN MD a angajat 294 de persoane, cărora le-a oferit salarii şi condiţii de muncă nu mai rele decât în Occident.

Astfel, oamenii nu mai sunt nevoiţi să-şi lase acasă familiile şi să apuce calea pribegiei în căutarea unui loc de lucru – ei rămân acasă, unde li se oferă şi condiţii de muncă bune şi un salariu bun, dar şi posibilitatea de a fi în continuare alături de cei dragi.

La momentul actual, la fabrică activează 1350 de angajaţi, dar scopul SEBN MD este ca până la finele anului curent numărul acestora să ajungă la 2000 de persoane. În primele şase luni ale anului curent, compania practic a reuşit să dubleze numărul angajaţilor – de la 631 în ianuarie până la 1350 în iulie.

Un argument important pentru cei ce se angajează la fabrică este oferirea nu doar a posibilității de creştere profesională, ei beneficiind de instruiri din contul companiei, ci şi salariul este în permanentă creştere. Compania are prevăzută o creştere anuală a salariilor de 15%. Astfel, în februarie 2018 salariile angajaţilor au crescut cu 5%, în mai – cu alte 5%, iar următoarea creştere salarială este planificată pentru luna septembrie 2018.

Pe lângă condiţiile de muncă bune, angajaţii beneficiază de transport gratuit până la locul de muncă şi de la locul de muncă până în localitatea de domiciliu, de hrană conform standardelor în domeniu, de instruiri, deplasări de serviciu peste hotare, dar şi de diverse activităţi cu scop recreativ şi de consolidare a echipei.

În lunile următoare SEBN MD va continua să promoveze activ oferta sa de muncă şi să facă angajări masive. De aceea, nu este deloc întâmplător faptul că, în plină campanie de angajări, SEBN MD a decis să organizeze duminică, 22 iulie 2018, Ziua Ușilor Des-chise. Evenimentul va avea loc în incinta fabricii cu începere de la 08.00 până la 14.00.

Scopul evenimentului constă în fami-liarizarea locuitorilor raioanelor Orhei, Telenești, Șoldănești, Rezina, Strășeni și Criuleni, cu oferta de muncă a fabricii de cablaje auto SEBN MD. În cadrul evenimentului, toți participanții vor beneficia de: prezentarea generală a companiei; întâlnire cu managementul companiei; excursie în hala de producție; master-klassuri cu cei mai experimentați specialiști în domeniu din cadrul fabricii, prânz gratuit.

Pentru toți cei interesați va fi organizat transport gratuit, începând cu ora 08.00 până la 09.00, din:

Gara Auto Orhei,

Gara Auto Telenești,

Gara Auto Rezina,            Gara Auto Șoldănești,

Gara Auto Criuleni,

Gara Auto Strășeni.

În paralel cu Ziua Uşilor Deschise, va avea loc inaugurarea stadionului fabricii.

Cu această ocazie, se va desfăşura campionatul la mini fotbal între angajaţi (bărbaţi) şi la volei (femei). Scopul evenimentului constă în promovarea modului sănătos de viaţă în rândurile angajaţilor SEBN MD, iar cei ce vor vizita fabrica în această zi vor avea ocazia să se convingă pe viu că SEBN MD acordă o atenţie deosebită nu doar condiţiilor de muncă şi de remune-rare a angajaţilor săi, ci şi consolidării echipei prin intermediul diferitor activităţi utile şi plăcute.

Ziua Uşilor Deschise la SEBN MD reprezintă o oportunitate importantă pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Căci nu în fiecare zi ai ocazia să te familiarizezi pe viu cu condiţiile oferite de una dintre cele mai moderne şi mai mari fabrici din Moldova, denumirea căreia este un brand cunoscut în întreaga lume. Chiar dacă compania din RM a fost înregistrată în decembrie 2015, ea este o filială a “Sumitomo Electric Bordnetze SE” – un producător global în domeniul industriei automotive, cu 33 de mii de angajați din 15 țări.

Deci, să profităm de această ocazie unică şi să vizităm fabrica de cablaje auto din Orhei, care a decis să-şi deschidă uşile pentru publicul larg. Cine ştie, poate Dumneavoastră veţi fi cel ce mâine veţi deveni angajatul acestei fabrici, care îţi oferă posibilitatea să te simţi în Moldova exact ca-n Occident!

 

 

 

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close