EvenimenteOrhei

E hram, e sărbătoare la Brăneşti

Satul Brănești din comuna Ivancea, Orhei a marcat hramul localităţii. Sărbătoarea a adunat multă lume, inclusiv din satele mejieşe.

Primarul comunei, Oleg Gașper, şi președintele raionului Orhei, Tudor Golub au împărțit daruri tinerelor familii care s-au căsătorit în perioada de la 21 septembrie anul trecut până în prezent. Cadouri au primit și familiile cu nou-născuți în aceeași perioadă (în imagine).

De o atenție deosebită s-au bucurat și cele  mai longevive persoane din partea locului.

Lumea adunată la hram s-a veselit până seara târziu.

Apropo, conform unei înţelegeri, la sărbătorile dedicate hramurilor localităţilor numaidecât participă şi reprezentanţi ai autorităţilor raionale. La festivităţile respective din săptămâna trecută, preşedintele raionului Tudor Golub a fost oaspete în satele Vâșcăuți și Susleni, iar vicepreşedintele Sergiu Pâslaru – la Voroteț.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker