EvenimenteȘoldănești

Impuls TV: 20 de ani pe piața media din republică

Postul Impuls TV s-a lansat pe piaţa media din Republica Moldova acum 20 de ani, în septembrie 2008, cu emisiunea „Faţă în faţă cu Puterea”. Protagonistul primei emisiuni a fost Nicolae Roman, primarul oraşului Şoldăneşti. Potrivit unui studiu efectuat de Centrul de investigații sociologice și marketing CBS-AXA, Impuls TV era recepţionat în rază de 30 km şi avea aproximativ 35 mii de potenţiali telespectatori.

După cum precizează Victor Sofroni, directorul instituţiei, Impuls TV este un post tv generalist, cu publicul-ţintă de telespectatori în vârstă de la 10 până la 60 de ani. Programele-cheie sunt „Adevărul din preajmă”, ”Alternative”, „Faţă în faţă cu puterea”, „Destine”, „Povestea încurcată”.

Echipa de creaţie a postului tv include 7 persoane. Cea mai mare pondere la telespectatori o au emisiunile realizate de jurnaliştii Tatiana Vrăjitoru, Natalia Rotari şi Victor Sofroni.

Victor Sofroni munceşte în mass-media 45 de ani, inclusiv 20 de ani în televiziune.

În 2007, pentru o serie de filme documentare, inclusiv „Podul speranţelor”(despre căile de soluţionare a conflictului transnistrean, propuse de cetăţenii de pe ambele maluri ale Nistrului), Victor Sofroni s-a învrednicit de “Steaua internaţională a calităţii”, categoria GOLD (aur), ediţia Paris-2007, decernată de Consiliul special al Convenţiei Internaţionale „Business Initiative Directions”. Iar la ediţia 2008 a Festivalului republican CRONOGRAF, documentarul „Să mă laşi să pot cânta” a fost distins cu o diplomă de menţiune.

Felicitări, stimaţi colegi! La mai mult şi la mai mare!

Reporter ”C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker