EvenimenteTelenești

Angajații din domeniul protecţiei sociale omagiați la Telenești    

Vineri, la Consiliul Raional Telenești a fost organizată o festivitate dedicată Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației. Au participat angajați ai Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei, veterani ai instituției, cât și reprezentanți ai altor structuri din teritoriu cu care colaborează Direcția, discipoli ai caselor de copii de tip familie, etc.

Diana Manoli, președinta raionului a menționat că în cei 15 ani de la înființare structura respectivă a reușit să se afirme ca un suport de nădejde pentru persoanele ajunse în dificultate:

”Sperăm că vă veți bucura în permanență de recunoștința celor de care aveți grijă. Vă doresc să aveți în continuare inspirație și talent în activitatea dumneavoastră orientată în a ajuta lumea ajunsă la necazuri”, a menționat dna președintă.

Angajații au mai fost felicitați de către Vasile Harghel, prim-vicepreşedintele raionului, Angela Sârbu, șefa Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Telenești, iar copiii din serviciile de plasament din Telenești au recitat poezii și interpretat melodii din creația proprie.

De asemenea, un buchet de melodii a dedicat asistenței și lucrătorilor sociali formația „Nobil Band” din Chișinău. Ana Chihai, asistentă medicală la Centrul de plasament „Respiro” din Verejeni le-a dedicat colegilor versuri.

Mai mulți angajați, inclusiv veterani ai instituției, au fost distinși cu semne de gratitudine, li s-au înmânat buchete de flori. În opinia Valentinei Perebicovschi, prima șefă a serviciului de asistenţă socială din Telenești, structura res-pectivă a acumulat o experiență enormă: ”Noi am început activitatea având un personal de șase angagați. Nimeni nu era specialist în domeniu. Acum aici lucrează circa 300 de angajați. Conceptul dragostei față de aproapele, a compasiunii a adunat întotdeauna în cadrul acestei structuri numai oameni cu suflet mare. Tot respectul pentru ceea ce faceți, dragi colegi”, a menționat dna Perebicovschi.

Ion Cernei    

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker