EvenimenteȘoldănești

”Ziua ușilor deschise”, la Centrul de Creație Șoldănești

Zeci de copii și adolescenţi, alături de părinții lor, împreună cu conducătorii de cercuri de la Centrul de Creație din Șoldănești au desfășurat luni ”Ziua ușilor deschise”. Această activitate a devenit deja una tradițională în instituție.

Ghidați de conducătorii de cercuri, copiii care au venit la „Ziua uşilor deschise” au mers prin clase, unde au făcut cunoștință cu cei care activează în instituție, după care ei și-au ales ocupația preferată.

Anual, la Centrul de Creație se înscriu zeci de copii, dornici să descopere și să creeze o lume a lor, mai bună, mai frumoasă, construită în baza viselor fiecăruia din ei.

În cadrul manifestației, oaspeții au fost informați că Centrul de Creație este o instituție care oferă  discipolilor oportunitatea de a-şi dezvolta creativitatea, disciplina, responsabilitatea, ingeniozitatea în cadrul a 12 cercuri: de floristică și de păpuși capitonate, de folclor, de fluieriști, de dans popular și modern, la fel în cadrul ansamblului vocal, fanfarei, teatrului de păpuși și teatrului dramatic.

Centrul de Creație din orașul Șoldănești activează al 22-lea an. Actualmente, acesta este frecventat de peste 200 de copii. Discipolii, împreună cu profesorii din cercuri au impresionat cu creațiile lor atât locuitorii orașului Șoldănești, cât și spectatorii din republică, ocupând locuri de frunte la diverse concursuri și festivaluri.

Tatiana Vrăjitoru, Victor Sofroni

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker