EvenimenteTelenești

Ambasadorul Republicii Franceze în vizită la Telenești

Excelenţa Sa ambasadorul Republicii Franceze la Chişinău Pascal Le Deunff s-a aflat miercuri într-o vizită de lucru la Teleneşti, unde s-a întâlnit cu reprezentanții autorităţilor publice locale din raion, a vizitat  întreprinderea moldo-franceză ”Bargues Agro Industrie Telenești”.

La Consiliul Raional Telenești ambasadorul a avut o discuție în cadrul unei mese rotunde cu președinta rai-onului Diana Manoli, vicepreședinții Vasile Harghel și Ecaterina Furculiță, dar şi cu primarii satelor Ratuș, Chițcani, Verejeni, unde se implementează un proiect de salubrizare susţinut de Ambasada Franței în Moldova. Participanţii la întrunire au vorbit şi despre problemele cu care se confruntă investitorii francezi în ţara noastră, necesitatea unor măsuri de susţinere a acestora.

Vizita ambasadorului a fost motivată și de faptul că societatea ”Bargues Agro Industrie Telenești” cu capital francez în ultimul timp se confruntă cu grave probleme economice, fapt ce l-a determinat pe șeful misiunii diplomatice franceze la Chișinău să se întâlnească cu factori de decizie din raionul Telenești.

Un interviu cu Excelenţa Sa Pascal Le Deunff citiți în numărul viitor al CUVÂNTUL-ui.

Ion Cernei

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker