EvenimenteOrhei

ATENȚIE! SE CAUTĂ!

De către Inspectoratul de poliție Orhei se caută bărbatul din imagine, despre care nu se cunoaște locul aflării începînd cu 2 septembrie și pînă în prezent.

Astfel la 2 septembrie curent, domnul Diacon Vasile de 61 ani, aproximativ la orele 20:00,  a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută şi până în prezent nu se stie locul aflării acestuia. Bărbatul este beneficiar de serviciul social ,,Plasament familial pentru adulți”,  se află la evidența medicului psihiatru cu diagnoza: retardare mentală severă, defect psihopatiform, decompensări frecvente.

Bărbatul dispărut are o înălţimea de 1,60-1,65m, părul de culoare castaniu cu o tunsoare scurtă, faţa alungită, ochii albaștri.

În ziua dispariției era îmbracat în  pantaloni de culoare negri, maiou de culoare alb cu dungi albastre orizontale, centură din piele de culoare gri, purta pe cap un chipiu de culoare galben combinat cu roșu. Încălțat în  șlapi de cauciuc de culoare închisă.

Dacă dispuneți de informație referitor la locul aflarii al domnului Diaconu, rugăm sa apelați la numerele de telefon 078325001 sau 112

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker