Evenimente

„Drumuri bune pentru Moldova”: promisiuni şi rezultate

Pe la sfârşitul lunii octombrie c. urmează să se încheie Proiectul „Drumuri bune pentru Moldova”, care prevedea reparaţia unor tronsoane de drum din majoritatea localităţilor raioanelor Rezina, Orhei, Şoldăneşti şi Teleneşti. La momentul demarării proiectului autorităţile au solicitat populaţia să ia sub control mersul îndeplinirii lui şi calitatea lucrărilor, astfel asigurând o transparenţă totală a eficienţei cheltuirii resurselor publice alocate în acest scop.

În acest context vă vom fi recunoscători, stimaţi cititori, dacă ne veţi comunica:

  1. Cine a selectat tronsonul de drum din localitatea Dvs. pentru reparaţie în cadrul proiectului „Drumuri bune pentru Moldova”?
  2. Au fost înfăptuite lucrările şi care este calitatea lor?
  3. În opinia Dvs., care este starea drumurilor din localitatea în care trăiţi?

Aşteptăm opiniile Dvs. pe adresele: Rezina, str. Păcii, 38 (scrisori); e-mail: cuvintul@gmail.com, ion.cernei@gmail.com, roman.acasa@gmail.com; fax: 0254-2-15-83.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker