SocialTelenești

La Telenești s-a deschis oficiul „Bunicilor grijulii” Bunicii grijulii din raionul Teleneşti sunt gata să stea în mod voluntar la straja securităţii copiilor.

Luni, la Telenești, a avut loc inaugurarea oficiului „Bunicii grijulii”. La eveniment au fost prezenți 42 de bunici implicaţi în proiectul respectiv, dar şi conducerea raionului Telenești, a Direcţiei Generale Educaţie, colaboratori ai Inspectoratului de Poliţie raional, reprezentanţi ai echipei de implementare a proiectului.  

Gazdele evenimentului au fost președinta raionului Telenesti, Diana Manoli, șefa Direcției Educație Telenești, Alina Pascaru, Oleg Tudosan, reprezentantul Guvernului în raionul Telenești. O echipă de elevi de la Gimnaziul “Mihai Eminescu” din or. Teleneşti, conduşi de dna Virginia Druguș, laureată a Premiului Național “Profesorul Anului 2012”, au bucurat audienţa cu un program artistic.

După cum ne-a relatat Boris Crețu, pensionar MAI, coordonatorul grupului de bunici grijulii din raion, festivitatea era așteptată cu nerăbdare de către membrii echipei respective și a reunit trei generații cu un singur scop: asigurarea securității copiilor în trafic și la trecerile pietonale.

”Am avut o mulțime de voluntari care au dorit să participe în acest proiect. Cei mai mulți bunici grijulii – şase, avem la Țânțăreni. Ei activează pe lângă gimnaziul local, asigurând traversarea de către copii a traseului național Chișinău-Soroca, şosea aglomerată care trece prin sat”, a  remarcat dl Crețu.

Bunicii grijulii au primit în dar cartele de reducere de la o reţea de farmacii şi o reţea de supermarket-uri.  Președintele Asociației Obștești ”Bunicii grijulii” a mai informat membrii echipei că partenerii prevăd să-i stimuleze pe cei mai harnici și sârguincioși voluntari cu 4 foi gratuite de odihnă la sanatoriu.

Oficiul  serviciului ”Bunicii grijulii” se află la parterul clădirii Consiliului Raional Telenești.

                                                 Ion Cernei 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker