Evenimente

O misiune a FMI va discuta cu autorităţile moldovene politica fiscală şi monetară

O misiune a Fondului Monetar Internaţional (FMI) urmează să se afle în Republica Moldova în perioada 13-20 septembrie. Potrivit unui comunicat al instituției, acest tip de vizite este o practică standard în afara programului formal de revizuire. Nu este însă o misiune de evaluare, potrivit aceleiași surse.

Delegația FMI va fi condusă de Ruben Atoian. Scopul experților este de a se consulta cu autoritățile Republicii Moldova în privința situației macroeconomice, dar și a discuta politica fiscală, monetară și altele.

Menționăm că misiunile de evaluare sunt vizite, făcute în contextul monitorizării unui program al unei țări cu FMI. Ele au loc periodic, de câteva ori pe an. Totuși, sunt cazuri când unii experți FMI vizitează o țară înafara unei misiuni tradiționale de evaluare, cum este acest caz.

Ultima vizită a unei delegații FMI, nefiind o misiune de evaluare a fost în perioada 17-21 iulie anul trecut. Delegația de atunci a fost condusă de către Ben Kelmanson.

 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker