OrheiSport

Turneul pentru ”Cupa Guvernului” s-a desfășurat la Pelivan     

Echipa câștigătoare (care va reprezenta raionul Orhei în următoarea etapă de talie națională) alături de președintele raionului Tudor Golub, primarul de Pelivan Ion Gamarț, șeful Departamentului Tineret și Sport Victor Gherman și antrenorii echipei.

Turneul la fotbal între echipele de juniori pentru „Cupa Guvernului”, ediția 2018, s-a desfăşurat duminică pe stadionul din s. Pelivan, Orhei. La competiţie au participat 9 echipe de la 9 instituții de învățământ din raionul Orhei.

Conform regulamentului, în echipe au fost incluşi doar sportivi născuţi în anii 2004-2005. În finală s-au calificat echipele LT Peresecina și LT ”I.L.Caragiale” din Orhei. Orheienii s-au clasat pe locul doi, după înfrângerea cu scorul de 1:0 în faţa echipei din Peresecina.

La eveniment a fost prezent și președintele raionului Orhei, Tudor Golub. Dumnealui a înmânat sportivilor distincţii (diplome, medalii și Cupa) şi a mulțumit organizatorilor pentru buna desfășurare a turneului.

Responsabili de organizarea competiţiilor au fost şeful Departamentului Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei Victor Gherman și metodistul în domeniul culturii fizice din cadrul Direcției Generale Educație Orhei Mihail Zara.

Primarul comunei Pelivan, Ion Gamarț, a asigurat condițiile tehnice necesare pentru buna desfășurare a turneului.

Marin Mihailov, specialist în relațiile cu publicul la CR Orhei

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close