EvenimenteOrheiSport

Ei merită tot RESPECTUL!

Campionatul European de Dragon Boat care s-a desfășurat pe data de 23 – 26 august 2018 în Branderburg, Germania, a întrunit echipe din 16 țări, printre care și reprezentanții Republicii Moldova.
După cum relatează or.md,  opt sportivi ai Lotului Național la Dragon Boat,  originari din raionul Orhei, au adus acasă 35 de medalii: 12 de aur, 14 de argint și 9 de bronz.
În semn de mulțumire pentru sprijinul Consiliului Raional Orhei, tinerii campioni s-au întîlnit cu președintele Raionului Orhei , Tudor Golub.. „Nu sunt primele și sperăm să nu fie nici ultimele medalii. Dragon Boat-ul presupune în primul rînd lucrul de echipă. Noi participăm la competiții, antrenorii ne învață, părinții țin pumnii pentru noi, iar Consiliul Raional Orhei, face tot posibilul pentru a susține inclusiv financiar SPORTUL și sportivii orheieni”, au  remarcat sportivii.

Preşedintele, la rândul său, a porpus sefului Serviciului Tineret și Sport,  Victor Gherman să pregătească devizul de cheltuieli pentru echipamentul necesar secției de canotaj din cadrul Școlii Raionale de Sport din Orhei.
Iată echipa din Orhei care a reprezentat ţara la competiţiile din Germania: Nicolae Gondiu – Maestru al Sportului, Antrenor Emerit.
Alexandra Melnic – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Cătălin Mîțu – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Ion Baciu – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Mihai Matei – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Anatolie Covalenco – elev I.P.L.T „M.I.Lomonosov”
Alexandru Spancioc – elev I.P.L.T „Onisifor Ghibu”
Olga Boțan – elev I.P.Gimnaziul Chiperceni
Anatolie Șeptilici – elev I.P. Colegiul „Vasile Lupu”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker