EvenimenteVideo

VIDEO/ Momentul impactului mașinii prezidențiale cu o autoutilitară pe traseul Strășeni – Călărași

Din imaginile video care surprind momentul impactului se vede că o autoutilitară a ieșit pe contrasens izbind frontal mașina în care se afla Igor Dodon.

Președintele Igor Dodon, implicat într-un accident rutier pe traseul Strășeni – Călărați, a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău împreună cu mama sa, Galina Dodon. Informația a fost confirmată pentru ZdG de biroul de informații al Spitalului de Urgență.

Totodată, șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Alexandru Pânzari, a declarat pentru Publika TV că „Președintele a fost condus la spital. Nu are leziuni corporale importante. Din câte cunosc președenția va ieși cu un comunicat. La moment confirm că starea președintelui nu este una bună. Nu cunosc care este stare membrilor de familie în momentul de față. În aceste momente grupa operativă se află la fața locului, este prematur ca să venim cu o concluzie, iar poliția după finalizarea cercetărilor va veni cu un comunicat”.

„Presedintele si membrii familiei au fost transportați la Spitalul de Urgență din Chișinău. Starea președintelui este bună. Dumnealui a fost investigat de către medici. Cu domnul președinte se mai aflau doi ofițeri SPPS, la toți le-a fost acordat primul ajutor medical. În accident au fost implicate 2 mașini din partea SPPS. Coloana președintelui se deplasa regulamentar, pe contrasens a ieșit un camion și a avut loc ciocnirea cu 2 mașini ale SPPS”, a declarat pentru Publika TV Anatol Gorea, șeful Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS).

Maxim Lebedinschi, purtătorul de cuvânt al președinției, a scris pe facebook că preşedintele Igor Dodon se simte bine şi că nu a avut nevoie de intervenţia medicilor.

zdg.md
sursă foto: facebook.com/Cristina Olișevschi
sursă video: facebook.com/spps.md

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker