Util

Pe 8 DECEMBRIE 2017

ÎS „Poşta Moldovei”vă invită la

ZIUA  ABONATULUI.

Vizitând în această zi oricare oficiu poştal, aveţi şansa să beneficiați de condiţii mai avantajoase din partea unor redacții la costul de abonare pentru ziare şi reviste.

În atenţia cititorilor

CUVÂNTUL-ui!

Fiecare a 10-a persoană care va perfecta pe 8 decembrie c., de Ziua Abonatului, un abonament pentru 12 luni ale anului 2018 în toate oficiile poștale din raioanele Orhei, Rezina, Șoldănești, Telenești (în baza datelor prezentate de oficiile poştale) va primi dreptul de a publica gratuit o felicitare în CUVÂNTUL.

Dintre acești abonați, prin tragere la sorți, vor fi determinate cinci persoane care vor primi cadouri în valoare de 300 de lei fiecare.

Pentru detalii ne puteţi contacta la tel.: 0254-2-15-83, 2-24-49, pe cuvintul@gmail.com sau roman.acasa@gmail.com ori pe facebook Tudor Iaşcenco, Ion Cernei, Elena Roman.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker