EvenimenteVideo

FOTO/LIVE Intervenție în forță a poliției în această dimineață. Protestatarii din preajma monumentului lui Ștefan cel Mare au fost evacuați de trupele speciale

Dimineață agitată în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Sute de polițiști și mascați au intervenit în forță pentru a evacua protestatarii care au petrecut noapta acolo.

(foto/live) Intervenție în forță a poliției în această dimineață. Protestatarii din preajma monumentului lui Ștefan cel Mare au fost evacuați de trupele speciale

 (Foto: Victoria Borodin via facebook)

(update 07.33) Au apărut primele imagini cu „consecințele” intervenției poliției. OccupyGuguță a pubicat o poză cu urmele lăsate de forțele de ordine pe spatele unui protestatar.

(update 07.19) Poliția a izolat zona în care se află protestarii cu un gard improvizat, dar și cu un cordon impunător format din polițiști și carabinieri. Sunt cel puțin 5-6 rânduri de mascați, flancați tot de atâtea rânduri de carabinieri.

Unii manifestanți au fost luați pe sus efectiv și evacuați în preajma străzii Bănulescu Bodoni, iar în preajmă a fost instaat un cordon impunător de poițiști din trupele speciale.

Polițiștii nu permit liderilor opoziției pro-europene Maia Sandu și Andrei Năstase să meargă să depună fori.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker