EvenimenteOrhei

Tineri şi activi la „AteStat Civic”

Şcoala de vară „AteStat Civic” a întrunit și în acest an cei mai activi tineri din 15 localităţi ale raionului Orhei.

Timp de 5 zile tinerii au fost instruiți prin metode mai puțin tradiționale unei „școli clasice” privind poziționarea în societate, liderism, activism civic și nu doar.

Implicarea acestora în diverse activităţi de fiecare dată este apreciată şi susţinută de conducerea raionului, inclusiv cu resurse financiare, relatează or.md. La deschiderea oficială a şcolii de vară, cu mesaje de salut în faţa celor implicaţi au venit Tudor Golub, preşedintele raionului Orhei, Victor Gherman, şeful Serviciului Tineret şi Sport, Oxana Muntean, șefa Secției Relații cu Publicul din cadrul Consiliului Raional Orhei, Liliana Cicală, directoarea Centrului de Tineret Orhei.

Oaspeţii au încurajat participanții să se implice maximal în activitățile desfăşurate în cadrul şcolii, pentru a-şi completa cunoştinţele şi abilităţile în domeniul juridic, antreprenorial și economic, să-și formeze noi deprinderi de lideri și să lucreze asupra unor strategii pe care le vor aplica apoi în viață.

foto: CR Orhei

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker