EvenimenteTelenești

Echipele Asociaţiilor băştinaşilor din Teleneşti şi Pepeni au jucat meciul-revanşă

 Sâmbătă, pe ministadionul din dealul Teleneştilor, construit acum un an prin contribuția Frăției Teleneștenilor de Pretutindeni, s-a desfăşurat meciul-revanșă la fotbal între echipele Asociaţiilor Băştinaşilor din oraşul Teleneşti şi satul Pepeni, raionul Sângerei. Amintim că primul meci a avut loc la Pepeni o săptămână mai înainte, încheindu-se cu victoria gazdelor. 

Întâlnirea a atras numeroşi spectatori. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 4:3 în favoarea oaspeţilor. În a doua repriză teleneştenii au dat dovadă de mai multă  tenacitate, marcând  8 goluri în poarta echipei adverse. La rândul ei, echipa băştinaşilor din Pepeni a reuşit să marcheze doar un singur gol, restul loviturilor fiind pariate cu dârzenie de portarul Ion Roşcovanu, fratele lui Mihai Roșcovanu, președintele Asociației Băştinaşilor din Telenești. Astfel, teleneştenii au reuşit să-şi ia revanşa, învingând cu scorul de 11:5.

Echipele au făcut o poză ca amintire cu primarul V.Lelic

Oleg Cernei, președintele Asociației Băştinaşilor din Pepeni, a relatat:

”Eram convinși că teleneștenii vor câștiga având o susţinere atât de puternică din partea suporterilor. E un  joc, în care azi pierzi, mâine câștigi. Dar pentru noi era mai important să vedem ministadionul construit de către teleneștenii născuți pe această vatră și plecați în lume și care au lăsat acasă parte din sufletul lor”, a remarcat dl Cernei.

Vadim Lelic, primarul de Telenești, a fost și el mulțumit de meci:

”Trebuie să vă spun că teleneștenii noștri iubesc meciurile cu participarea reprezentanţilor APL, deoarece au încă o posibilitate să se întâlnească cu aleșii locali, iar în cazul nostru – şi cu reprezentanții diasporei”, a remarcat primarul.

După meci, Vadim Lelic a invitat echipele la Primărie, unde reprezentanţii diasporei din ambele localităţi au făcut un schimb de opinii privind activitatea Asociaţiilor.

Ion Cernei

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker