EvenimenteOrhei

Ediția a 4-a a Simpozionului Cucuteni International Art Camp 2018. Organizatorii invită jurnalștii

În perioada 4 – 25 august, la Centrul de Instruire și Agrement Moldtelecom de lângă satul Ivancea, se desfășoară cea de-a IV ediție a Simpozionul Cucuteni International Art Camp 2018.

În cadrul simpozionului participă 20 de ceramiști și pictori din 10 țări ale lumii: Brazilia, SUA, Franța, Olanda, Turcia, Polonia, Lituania, Norvegia, Ucraina și Moldova.

Mentorul simpozionului este ceramistul lituanian, Rytis Konstantinavičius, renumit pentru o lucrare de-a sa, înscrisă în Cartea Recordurilor Guinness în 2014 și anume – cel mai mare vas din ceramică din lume, amplasat în prezent în Babimost, Polonia.

În acest context, vă invităm să faceți cunoștintă cu participanții simpozionului, să urmăriți procesul de lucru sau chiar arderea lucrărilor de ceramică.

Lucrările finale vor fi expuse în cadrul Festivalului Cucuteni: Flacăra Măiestriei, care se va desfășura la data de 25 august, începând cu ora 14:00.

Reprezentații mass-media sunt așteptați în fiecare zi până la data de 25, la Centrul de Instruire și Agrement Moldtelecom, de lângă satul Ivancea.

 

radioorhei.info

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close