EvenimenteOrhei

Ediția a 4-a a Simpozionului Cucuteni International Art Camp 2018. Organizatorii invită jurnalștii

În perioada 4 – 25 august, la Centrul de Instruire și Agrement Moldtelecom de lângă satul Ivancea, se desfășoară cea de-a IV ediție a Simpozionul Cucuteni International Art Camp 2018.

În cadrul simpozionului participă 20 de ceramiști și pictori din 10 țări ale lumii: Brazilia, SUA, Franța, Olanda, Turcia, Polonia, Lituania, Norvegia, Ucraina și Moldova.

Mentorul simpozionului este ceramistul lituanian, Rytis Konstantinavičius, renumit pentru o lucrare de-a sa, înscrisă în Cartea Recordurilor Guinness în 2014 și anume – cel mai mare vas din ceramică din lume, amplasat în prezent în Babimost, Polonia.

În acest context, vă invităm să faceți cunoștintă cu participanții simpozionului, să urmăriți procesul de lucru sau chiar arderea lucrărilor de ceramică.

Lucrările finale vor fi expuse în cadrul Festivalului Cucuteni: Flacăra Măiestriei, care se va desfășura la data de 25 august, începând cu ora 14:00.

Reprezentații mass-media sunt așteptați în fiecare zi până la data de 25, la Centrul de Instruire și Agrement Moldtelecom, de lângă satul Ivancea.

 

radioorhei.info

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker