Evenimente

Guvernul a decis. Zilele de 28, 29 şi 30 august 2018 sunt declarate libere

Guvernul a decis: în ultima săptămână din august bugetarii vor avea o minivacanță. În afarî de 27 şi 31 august, zile de sărbătoare nelucrătooare  anul aceste, printr-o hotărâre de Guvern au fost declarate libere şi zilele de 28, 29 şi 30 august 2018. Acestea vor fi recuperate în următoarele zile de sâmbătă: 8 și 29 septembrie şi 20 octombrie 2018.

Proiectul de hotărâre privind minivacanța bugetarilor a fost elaborat la solicitarea Confederației Naționale a Sindicatelor.

Confederaţia Naţională a Patronatului, Federația Sindicală a Educației și Științei și Camera de Comerţ Americană din Moldova nu au fost de acord cu inițiativa.

Potrivit președintelui Sindicatelor, Oleg Budza, „90% din sindicate au susținut inițiativa”.

Majoritatea internauţilor care sau implicat în dezbateruile pe această temă au calificat ideiea drept ineficientă.

unimedia.info

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker