Evenimente

Voleibalistele îşi măsoară puterile

Sala de sport a Liceului Teoretic “Alexei  Mateevici” din Șoldănești a găzduit Turneul raional la volei feminin. În finala  competițiilor au participat echipele din primăriile Olişcani, Cobâlea, Cuşmirca şi echipa de la liceul-gazdă.

Cele mai puternice s-au dovedit a fi sportivele de la LT “Alexei Mateevici”. Locul doi le-a revenit fetelor din satul Olişcani, iar locul trei l-a ocupat echipa din satul Cuşmirca.

Potrivit lui Anatol Plațânda, responsabil de sport în administrația raionului, toate echipele au fost premiate de Consiliul raional cu diplome, medalii și sume bănești. Echipa învingătoare a primit şi Cupa turneului la volei, ediţia 2017.

Ludmila Rotaru, profesoară la liceul “Alexei Mateevici” a fost desemnată cea mai bună jucătoare, iar Alexandra Martin din satul Cușmirca – cea mai tânără sportivă. Și ele au fost menționate cu diplome și premii bănești.

Victor Sofroni

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker