EvenimenteOrhei

Un automobil a fost mistuit de flăcări la Peresecina

La Peresecina un automobil a ars practic complet marţi dimineaţă. Potrivit unui comunicat al Direcției Situații Excepționale Orhei, remis Radio Orhei, pompierii au fost alertați despre incendiu în jurul orei 8.00. La fața locului s-a deplasat o autospecială, iar salvatorii au lichidat incendiul în scurt timp.

Potrivit proprietarului automobilului, în timp ce el se deplasa prin localitate, de sub capotă a început să iasă fum, iar apoi au izbucnit flăcări. În urma incendiului, automobilul de model VAZ 2103 a fost distrus în proporție de 90%. Cauza incendiului se stabilește.

Apropo, potrivit datelor Inspectoratului General al Poliţiei, în perioada 14 -15 august c., peste 1 100 de șoferi au încălcat regulile de circulație. Tot în acest timp s-au înregistrat șase accidente rutiere, soldate cu opt persoane traumatizate.

811 șoferi au depășit limita de viteză, opt au fost prinși băuți la volan, iar 13 nu aveau permis de conducere.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker