Social

Poliția din Teleneşti îşi ia de aliat cetăţenii

În cadrul unei ședințe solemne, cu participarea conducerii raionului, a managerilor şi elevilor din clasele superioare de la instituțiile de învățământ din Teleneşti, primarilor s-a dat startul campaniei ”Din culisele Poliției”. Scopul activităţii este familiarizarea cetățenilor, în primul rând a tinerilor, cu activitatea organelor Ministerului Afacerilor Interne.         

Alexei Vrăjitoru, inspector-șef la IP Telenești a menţionat că, în cadrul campaniei, angajații poliției se vor afla mai mult timp între cetățeni, îndeosebi între tineri, pentru a-i face cunoscuţi cu sarcinile și obiectivele structurii, a-i familiariza cu profesia de apărător al legii:

”Noi am selectat trei tineri, care, alături de alți circa 100 de colegi, au participat la diferite activități organizate de Inspectoratul General al Poliţiei: antrenamente de eliberare a ostaticilor, trageri cu arma, s-au familiarizat cu activitatea altor subunități din cadrul ministerului. În continuare activități similare vom organiza și în cadrul  Inspectoratului de Poliţie Teleneșți, pentru a atrage cadre noi în instituţia noastră, în care la moment avem mai multe locuri vacante”, a spus inspectorul-șef.

Victor Ceban și Nicoleta Ungureanu, doi tineri de la LT ”Lucian Blaga” şi-au împărtăşit impresiile despre acţiunile organizate timp de două zile de Ministerul Afacerilor Interne, la care au participat, au răspuns la mai multe întrebări ale audienței.

În imagine: Mariana Plăcintă, șefa Secției Prevenții la Poliția din Teleneşti (în stânga): “Cetățeanul de rând trebuie să cunoască cât mai multe despre activitatea noastră, să-și sporească credibilitatea față de poliţie, să înveţe să nu tolereze acţiunile infractorilor, să se implice”.

 

Ion Cernei                              

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker