EvenimenteRezina

Tâlhărie sodată cu decesul unui om

La finele săptămânei trecute polițiștii din Rezina au reținut pentru 30 de zile un bărbat de 28 ani suspectat în comiterea unei tâlhării.

Potrivit Dianei Lăpteani, de la serviciului de presă al IP Rezina, la 21 iulie curent, în satul Gordinești, Rezina,  la domiciliul a fost depista un barbat de 78 ani, cu urme de violență fizică. Victima a fost transportată la spitalul de urgenţă din Chișinău și internată în secția de reanimare, într-o stare gravă. La 30 iulie curent, bărbatul de 78 ani a decedat, dar a reușit sa dea declarații polițiștilor, că în noaptea de 20 spre 21 iulie, a fost agresat de persoane necunoscute, în casa proprie. Făptașii ar fi cerut de la victimă bani.

Oamenii legii au întreprins măsuri operative pentru identificarea infractorilor și ca rezultat a fost reținut un bărbat de 28 ani din aceeasi localitate, suspectat de comiterea infracțiunii.
Pe numele bărbatului de 28 ani a fost pornită o cauza penală pentru tâlhărie, fiind arestat pentru 30 zile. Bănuitul este cu anticidente penale.

În cazul stabilirii vinovăției infractorul riscă o pedeapsă până la 15 ani privațiune de libertate.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close