Util

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie 2017

 Berbec

Sănătate

De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul tău general, aducând evenimente cu impact emoțional destul de puternic în viața ta. Bine ar fi ca lecțiile pe care acestea ți le oferă să le integrezi în sistemul tău de principii, valori și credințe în zilele următoare. Vei avea de câștigat de pe urma acestor întâmplări pe viitor. Învață de pe urma lor.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna în intervalul de zile miercuri-vineri mai patronează și banii câștigați ori deținuți în asociere cu terțe personae, indiciu cum că aceștia ar putea ajunge în centrul atenției către finele acestei săptămâni. Pot apărea oportunități în această direcție, dar ar fi de dorit să profiți doar de acelea care nu implică riscuri și compromisuri. Nu te arunca cu capul înainte.

Familie și cuplu

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa cuplului, indiciu cum că ar fi de dorit să petreci mai mult timp de calitate cu persoana iubită. Programele voastre de muncă au fost cam pline perioada aceasta și cu siguranță aveți nevoie de timp pentru voi. Altfel, se prea poate ca restul de săptămână să fie unul tensionat. Căutați să vă reconectați pe aceeași frecvență și va fi bine.

 

Taur

Sănătate

Zilele de luni și marți ar putea veni la pachet cu provocări pe acest plan. Cel mai probabil este vorba de o durere de spate ori de altceva similar care nu-ți permite să începi și să închei săptămâna așa cum se cuvine. Indiferent de ce anume experimentezi atunci, gândește-te că poate ar fi mai bine să ai mai multă grijă de sănătatea ta pe viitor. Beneficiile se vor vedea repede.

Bani și carieră

Aceleași zile îți pot da bătăi de cap și la locul de muncă, indiciu cum că te așteaptă un început de săptămână cam complicat la nivel profesional. Oricare ar fi situația, dacă preiei inițiativa îndreptării lucrurilor sau a concilierii, fii sigur că vei întoarce orice situație neplăcută în favoarea ta. Până la urmă, nu ține decât de tine să faci ca lucrurile să meargă în direcția cea mai potrivită.

Familie și cuplu

Relația de cuplu se numără printre domeniile tale de viață care răspund la descărcarea de energii produsă de tranzitul Lunii prin Scorpion de miercuri până vineri. Există riscul să fie nevoie de mai multă implicare decât ești tu capabil/ă să dai dovadă în următoarea perioadă. Tu și persoana iubită aveți multe de-nvățat unul de la celălalt, dar este nevoie ca amândoi să vă dați silința.

Gemeni

Sănătate

De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că stările prin care treci în acel interval de zile pot ajunge să se răsfrângă asupra felului în care te simți pe toate nivelurile. Oricare ar fi situația, cert este că dacă ai da dovadă de gândire pozitivă, lucrurile ar sta cu totul altfel. Caută doar să nu cultivi gânduri negative.

Bani și carieră

Profesional, s-ar părea că același interval de zile te surprinde extrem de aglomerat/ă și solicitat/ă. Apar sarcini peste sarcini, care mai de care mai dificile, ale căror termene-limită trebuie să le respecți, chiar dacă nu te-ai mai confruntat cu nimic sau prea puține lucruri similare acestor responsabilități care îți revin. Pune-ți mintea la contribuție și caută să dai dovadă de consecvență.

Familie și cuplu

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care viața ta sentimentală ajunge în lumina reflectoarelor la sfârșitul acestei săptămâni. Caută să petreci mai mult timp cu persoana iubită, să vorbiți și să vă sudați relația dând dovadă de sinceritate și empatie. Doar în felul acesta reușiți să vă țineți la înălțimea tuturor problemelor.

 Rac

Sănătate

Sâmbăta și duminica te-ar putea surprinde cu nivelul de energie scăzut, fapt pentru care ți se recomandă să te ocupi de acest aspect mâncând sănătos și punându-te în pat la ore fixe. Ideea ar fi să nu te ocupi atunci de activități solicitante întrucât s-ar putea să nu dispui de forța necesară să le duci la bun sfârșit. Iată deci un prilej potrivit s-o iei mai ușor și să nu te aglomerezi inutil.

Bani și carieră

Nu te aștepta la o săptămână lucrătoare prea încărcată. Conform astrelor, nu vei avea parte de evenimente importante la birou zilele acestea. Cu toate acestea, ține cont că și Soarele și Mercur traversează acum casa muncii din horoscopul tău general, fapt pentru care ți se recomandă multă prudență la serviciu, precum și în interacțiunile sociale avute cu cei cu care împarți biroul.

Familie și cuplu

Primele două zile din săptămână ar trebui petrecute în compania familiei, deci stai mai mult prin preajma celor dragi și ascultă ce anume ar avea de spus. S-ar putea să se fi gândit la aceleași lucruri ca și tine. În zilele următoare, acordă-i mai multă atenție partenerului și acesta va aprecia gesturile tale. Dacă petreci timp cu familia și cu persoana iubită, totul va merge așa cum trebuie.

Leu

Sănătate

De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa universului tău interior. Dacă există tensiuni între tine și părinții tăi sau alți membri ai familiei tale, poate ar fi mai bine să discuți despre ele și să le depășiți într-o formă sau alta. Starea ta de bine la nivel fizic și mental depinde într-o mare măsură de felul în care te înțelegi cu ei. Caută să ajungi la liniște și armonie în raport cu ei.

Bani și carieră

Luni și marți, Luna traversează casa comunicării din horoscopul tău general, fapt pentru care se anunță un început de săptămână în care dai dovadă de capacități de interacțiune cu ceilalți și calități oratorice ieșite din comun. Încearcă să susții acum negocieri, să iei cuvântul în cadrul ședințelor sau să ai întâlniri cu oameni importanți cu care speri să colaborezi cândva în viitor.

Familie și cuplu

De miercuri până vineri, Luna tranzitează casa famileii din horoscopul tău general, riscând să iște unele tensiuni între tine și cei dragi ai casei. Caută să nu cultivi o astfel de stare, astfel încât să ajungă să refuleze într-un mod sau altul. Este în puterea ta să faci acest lucru apelând la rațiune și încercând să nu alimentezi orice flamă existent. Este în puterea ta să eviți astfel de situații.

Fecioară

Sănătate

Chiar dacă zodia nașterii tale este sărită la numărătoarea semnelor greu încercate pe acest plan săptămâna aceasta, ține totuși minte că numeroase planete își lansează configurații astrale tensionate în horoscopul tău general, fapt pentru care starea ta de spirit ar putea fluctua destul de mult. Caută să găsești metode prin care să te menții pe linia de plutire orice s-ar putea întâmpla.

Bani și carieră

Luni și marți, Luna se perindă prin casa finanțelor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că atunci s-ar putea ivi oportunități de suplimentare a veniturilor și de valorificare a economiilor pe care le ai la dispoziție. Oricare ar fi situația, cert este că nu se recomandă să investești în proiecte de grup ări în planuri de viitor lipsite de fezabilitate și orice garanții.

Familie și cuplu

De miercuri până vineri, zilele se cer petrecute în compania rudelor, mai cu seamă a celor apropiate. Mai mult ca sigur, îți vine greu să stai prea mult timp în preajma părinților, mai ales atunci când încep să te cicălească cu tot felul de nimicuri. Cu cât ești mai înțelegător/oare, cu atât vei reuși să vezi dincolo de aceste mici dezavantaje. Caută doar să stai cu ei weekend-ul acesta.

 Balanţă

Sănătate

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa vitalității din horoscopul tău general, fapt pentru care se arată un început de săptămână în care nivelul tău de energie fluctează destul de mult. Ideal ar fi să cauți o metodă de a te stabiliza pe acest plan. Alimentația sănătoasă, mișcarea, pauzele regulate și programul de somn ar trebui să te ajute în acest sens. Dă dovadă de echilibru în toate.

Bani și carieră

Luna se mișcă de miercuri până vineri prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să vină la pachet cu oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până acum. Caută să faci în așa fel încât să eviți să arunci cu banii pe fereastră. Investește doar acolo unde nu există riscuri mari sau sacrificii.

Familie și cuplu

Tranzitul Lunii din zodia nașterii tale de luni și marți îți potențează șarmul și carisma, fapt pentru care reușești să te faci mai ușor plăcut/ă în rândul prietenilor, dar și în raport cu persoana iubită și/sau admiratorii/oarele. Sâmbătă și duminică, Luna intră în casa rudelor tale apropiate, deci fă o vizită sau măcar sună-ți frații, surorile, verii, verișoarele cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.

Scorpion

Sănătate

Luni și marți, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, tentându-te să persiști în tipare de gândire învechite și coercitive care-ți fac mai mult rău decât bine. Ideal ar fi să dai dovadă de flexibilitate maximă în aceste momente. Altfel, riști să te autosabotezi și să-ți creezi deservicii majore. Cu cât ieși mai repede din această stare, cu atât e mai bine pentru tine.

Bani și carieră

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa banilor din horoscopul tău general, lansând aspecte tensionate altor planete, fapt pentru care acest aspect ar putea avea destul de mult de suferit. Las-o mai moale cu cheltuielile și limtează-te la ce ai pe lista de cumpărături. Cu cât îți drămuiești bugetul cu mai multă înțelepciune, cu atât mai bine pentru tine. Fii chivernisit/ă.

Familie și cuplu

Farmecul pe care ți-l conferă Luna de miercuri până vineri nu trece neobservat nici pe plan social, indiciu cum că numărul de admiratori/oare ar putea crește mult săptămâna aceasta. Dacă ești implicat/ă într-o relație, încearcă să-l recucerești pe partener. Nu va dura mult până când se va reîndrăgosti de tine. În cazu-n care ești disponibil/ă pentru o relație, cineva te va curta.

Săgetător

Sănătate

De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede că a doua parte a săptămânii acesteia este una în care ești destul de bulversat/ă emoțional. Caută să faci în așa fel încât să-ți recapeți echilibrul pe acest plan. În caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să se degenereze, iar starea ta de spirit să se înrăutățească mult.

Bani și carieră

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, indiciu cum că, în prima parte a acestei săptămâni, lucrurile evoluează bine pe acest plan. Este posibil să găsești investitori pentru o idee de afaceri, persoane care sunt dispuse să lucreze alături de tine sau oameni care sunt dispuși să promoveze ceea ce faci tu. Caută să bați fierul cât este cald.

Familie și cuplu

Casa care găzduiește Luna luni și marți mai este cunoscută și drept casa vieții sociale, indiciu cum că nu vei duce lipsă de prieteni și popularitate săptămâna aceasta. Pot intra oameni noi în viața ta sau poate vei intra tu în viața unor persoane noi care produc o schimbare pozitivă în viața ta. Caută să profiți la maximum de aceste împrejurări favorabile și să-ți lărgești grupul de amici.

 Capricorn

Sănătate

Luna-ți vizitează casa subconștientului din horoscopul general sâmbăta și duminica aceasta, semn că se prea poate să nu te afli într-o dispoziție prea socială în cea mai mare parte a sfârșitului de săptămână. Probabil că starea ta este accentuată sau chiar generată de unele probleme de ordin relațional, deci dacă-ți dorești să revii-n apele tale, n-ai decât să faci ceva în privința lor.

Bani și carieră

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa carierei, aducându-ți oportunități de a te remarca profesional. Miercuri, joi și vineri, se mișcă prin casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor din horoscopul tău general. Acum ar fi momentul să cauți sponsori pentru o idee de afacere sau să începi un business cu amicii. De asemenea, caut să îți propui obiective pe termen lung.

Familie și cuplu

De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, indiciu cum că nivelul tău de popularitate pe acest plan ar putea crește destul de mult. Dedică-ți momentele libere oamenilor de lângă tine și vei vedea că astfel lucrurile dintre voi vor evolua în direcția potrivită. Caută să le oferi încredere și să te porți așa cum o face un prieten bun.

Vărsător

Sănătate

Astrele te sar săptămâna aceasta la numărătoarea zodiilor greu încercate pe acest plan, motiv pentru care dispui de liber arbitru în această privință. Indicat ar fi să nu uiți totuși că tinzi să te suprasoliciți prea mult, motiv pentru care ai nevoie de mai multă odihnă pentru a te bucura de nivelul de energie cu care te-ai obișnuit pân-acum. Caută să te pui la somn la ore rezonabile.

Bani și carieră

Luni și/sau marți ți se poate oferi oportunitatea de a merge într-un schimb de experiență peste hotare sau la mare depărtare de casă, de a participa la un training derulat de o reputată companie străină ori de a lua parte la atelierul unei somități din domeniul în care activezi. Sunt favorizate de asemenea cursurile de orice fel, dar și călătoriile în interes de afaceri. Fii activ/ă.

Familie și cuplu

Sâmbătă și duminică, se potrivește că Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, moment bun să ieși împreună cu ei și să faceți tot felul de lucruri împreună, cu atât mai mult dacă nu v-ați văzut de mult timp unii cu ceilalți. Recuperați într-o manieră sau alta timpul pierdut, organizând activități care să vă aducă mai aproape și care să vă unească mai puternic.

Peşti

Sănătate

Luna tranzitează casa filozofiei de viață din horoscopul tău general de miercuri până vineri, indiciu cum c-a venit moment să aduci unele ajustări sistemului tău de valori, principii și credințe. Recomandarea ar fi aceea de a pune mai mult preț pe calitate, dar și să-ți cultivi simțul de răspundere, cel organizatoric și etica profesională. Vei ajunge departe dacă procedezi astfel.

Bani și carieră

Luna se plimbă luni și marți prin casa la banilor și a bunurilor câștigate și/sau deținute în asociere cu terțe persoane ca partenerul de viață și/sau afaceri. Dacă nu reglementați cumva împărțeala și/sau uzul lor, există riscul ca peste două săptămâni s-aveți parte de o ceartă destul de aprinsă pe această temă. Comunicarea îți este aliatul de nădejde în zilele care urmează.

Familie și cuplu

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa provocărilor vieții de cuplu, fapt ce dontă c-acum ar fi timpul potrivit să-ncepi un nou capitol alături de persoana iubită, cu atât mai mult dacă-n ultima perioadă tensiunea a tronat în relația voastră. Dacă te afli în căutarea partenerului potrivit, află că acest eveniment astral poate aduce în peisajul o persoană cu totul specială. Arată-te disponibil/ă.

 AstroDex

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker