EvenimenteRezina

Interlopii terorizeaza satul, poliția nu reacționează

In Rezina se petrec lucruri de groaza. Recent, in satul de bastina Solonceni (Rezina) fratele meu , fermier care de multi ani detine terenuri, incearca printre putinii tineri ramasi la tara, sa-si dezvolte o afacere din agricultura – a fost injunghiat de 26 de ori.

Doi indivizi, fosti detinuti-lucratori, care ii lua cu ziua pe terenurile cu capsuni, l-au injunghiat cu cutitul peste tot corpul, ii tineau miinele si loveau. Fosti lucratori care ii platea, ii hranea…, dar pina la urma a ramas furat si nenorocit de ei i-au furat pompa de irigare, ii furau recolta. Politia nimic nu a rezolvat. Plingeri au fost depuse si de sateni ca sint furati si regulat agresati de aceeasi indivizi. Iar duminica, victima a fost fratele meu, a fost masacrat, cu cruzime , organele vitale i-au fost afectate. Acuma se afla in reanimare in stare critica.
Ultima speranta e totusi justitia. Cu toate ca si aici criminalii sint ghidati cum sa-si faca déclaratiile, sa colaboreze cu ancheta.
Cui sa te plingi? Cine sa te apere?

Era o tentativa de omor pentru bani, sau interese politice, culorile diferite a partidelor( cu toate ca e departe de politica)…? nu stiu, dar familia, copii mici ramasi, noi toti, sintem ravasiti de durere. Raminem neputinciosi si ingenunchiati!
Multumesc oamenilor de buna credinta care au intervenit, au chemat ambulanta, medicilor care l-au operat de urgenta.

Victoria Chirtoaca (mesaj din FB)

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker