EvenimenteOrheiVideo

VIDEO/ Jurnalista unui post de radio, atacată în timpul protestului de la Orhei. Marina Tauber: „Marș afară, Radio Orhei”

O jurnalistă de la postul de radio „Radio Orhei” a fost atacată, ieri 5 august, în timpul unui protest organizat de către susținătorii Partidului Șor. Manifestanții au ieșit în stradă, în frunte cu primarul satului Jora de Mijloc, Marina Tauber. Potrivit informațiilor, aceștia au protestat față de „inițiativa Partidul PAS, Platformei DA și PLDM de a bloca proiectele de infrastructura în orașul Orhei”. 

După cum relatează unimedia.info, Îîn timp ce jurnalista a încercat să vorbească cu Marina Tauber aceasta a atacat-o, strigând „Marș afară, Radio Orhei”. De asemenea, împreună cu cei prezenți la protest, primărița comunei Jora de Mijloc a scandat „Radio Orhei, la gunoi”.

O altă situație în timpul manifestației, jurnalista în timp ce discuta cu un protestatar, Marina Tauber s-a apropiat de cei doi și i-a acoperit fața cu o mătură reprezentantei mass-media.
PUB

„Vreau să mătur aici, căci după dumneavoastră este murdar. Duceți-vă de aici”, spunea Marina Tauber în timp ce mătura la picioarele jurnalistei.
De asemenea, mai mulți protestatari s-au arătat indignați că jurnalista filmează manifestația și au cerut ca să înceteze filmările. Unul dintre tineri a amenințat-o pe femeie, însă a ezitat să apară în fața camerei. Nu este prima dată când primarul e Orhei și activioștii partidului Șor tratează în acest mod repporterii www.radioorehei.Info care reflectă în mod echidistant activiatea acestora. Reporterii acestui post s-au confruntat în trepetate rânduri cu intimidări din parte primarului Șor și a susținătorilor lui, acțiuni la care organele de ordine n-au recaționt nici într-un mod deși ar fi trebuit s-o facă.

UNIMEDIA amintește că duminica, zeci de manifestanți, susținători ai Partidului Șor, au ieșit în stradă, în frunte cu primarul satului Jora de Mijloc, Marina Tauber. Potrivit informațiilor, aceștia protestează față de „inițiativa Partidul PAS, Platformei DA și PLDM de a bloca proiectele de infrastructura în orașul Orhei”. Și ca de obicei, pe fundalul acestor acțiuni răsuna muzica.
Iar astăzi, mai mulți cetățeni au fost surprinși cu pungi în fața Primăriei Orhei. Internauții, care au postat imaginile video susțin că asta după ce au au ieșit ieri în stradă, în frunte cu primarul satului Jora de Mijloc, Marina Tauber pentru a bloca ieșirea reprezentanților Platformei DA și PAS de la Orhei.
Ulterior, Partidul „Șor” a venit cu o reacție, menționând că în acel moment la Primăria Orhei, unde se află și sediul partidului, a avut loc o conferință la care au participat membrii acesteia. În acest sens, li s-au împărțit programele electorale.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker