EvenimenteTelenești

10 tineri din raionul Telenești vor servi țara în Unitatea de gardă  

Zece tineri din raionul Telenești au fost petrecuți solemn de către părinți și conducerea raionului la armată.

Viitorii ostaşi au primit felicitări şi urări din partea Ecaterinei Furculiță, vicepreşedinta raionului și comandantului Centrului militar local, căpitanul Sergiu Lipatov, care a dat citire ordinului de încorporare.

Comandantul Centrului militar a remarcat că actualul contingent îşi va satisface serviciul într-o unitate cu totul deosebită:

”Veți servi țara în Unitatea de gardă, care de fapt reprezintă tot ce are mai bun Armata Națională. Va trebui să dați dovadă de responsabilitate maximă, credință patriei şi devotament serviciului. Într-un ceas bun!” a spus comandantul Sergiu Lipatov.

Ecaterina Furculiță a remarcat că pe viitorii ostaşi îi așteaptă multe provocări, la care vor trebui să țină piept pentru a se isprăvi cu această misiune de onoare pentru orice bărbat şi cetăţean al ţării.

”Nu veți face armată slujind interese și concepte străine poporului nostru. Vă veți satisface serviciul în capitala țării, veți fi mândri că purtați uniforma de ostaş”, a menționat vicepreședinta raionului.

Ludmila Vieru, mama unuia dintre tineri a remarcat, că își trimite feciorul la armată nu cu temeri ca altă dată, dar cu un sentiment de mândrie:

”Ceva s-a schimbat în ultimul timp în Armata Naţională, am înţeles asta după ce fratele şi-a satisfăcut serviciul militar. Armata face mult pentru a pregăti tinerii de viaţă”, a spus dna Vieru.

”Am rămas impresionat de acest contingent de tineri, pe care i-am pregătit special pentru Unitatea de gardă”, a mai adăugat căpitanul Sergiu Lipatov.

Reporter „C”  

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker