CampaniiElectorala 2019

Electorala 2019 promite să fie extrem de complicată

Legislativul a decis: alegerile parlamentare ordinare vor avea loc la 24 februarie 2019, ultima duminică din perioada-limită prevăzută de legislaţie. În condiţiile unei societăţi zăpăcite, inclusiv şi de un şir de acţiuni-legi-decizii ale guvernării, electorala 2019 promite să fie extrem de complicată.

Reieşind din asta, dar şi din experienţa campaniilor electorale precedente un grup de organizaţii neguvernamentale, inclusiv  din domeniul mass-media şi-au propus să ia sub control desfăşurarea electoralei, să monitorizeze pretendenţii la funcţia de parlamentar şi să informeze operativ alegătorii despre profilurile acestora, un accent deosebit punând pe integritatea, profesionalismul, calităţile morale ale  lor.

Redacţia săptămânalului CUVÂNTUL îşi propune să participe plenar în această campanie, cu câteva seriale de articole. Alături de publicaţiile pur informative prin care vom ajuta alegătorii să înţeleagă toate aspectele desfăşurării alegerilor în circumscripţii în condiţiile votului mixt, despre drepturile şi obligaţiunile actorilor electorali, dar şi alegătorilor, ziarul va însera şi articole despre candidaţii pentru alegerile parlamentare înaintaţi pe liste de partid şi cei independenţi, programele lor electorale, articole de la dezbaterile organizate de redacţie cu toţi candidaţii.

Invităm cititorii să se implice activ în această campanie. Aşteptăm întrebări de interes comun la care ne vom strădui să găsim răspunsuri, informaţii despre activitatea organelor electorale, desfăşurarea procesului de organizare a alegerilor, viaţa şi faptele pretendenţilor la funcţia de deputat.  Contactele redacţiei le puteţi găsi aici.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker