Social

Cinci centre multifuncționale ale Agenției Servicii Publice vor avea program prelungit

Încă cinci centre multifuncționale ale Agenției Servicii Publice își vor extinde programul de activitate, începând de luni, 30 iulie, și până în data de 25 august curent, informează MOLDPRES.

Astfel, pentru Serviciul eliberare a actelor de identitate și Serviciul stării civile din cadrul centrelor multifuncționale Căușeni, Comrat, Ialoveni, Sângerei și Centrul Multifuncțional Bălți, zilele de luni până sâmbătă vor fi lucrătoare, cu program de lucru cuprins între orele 8.00-17.00. Totodată, menționăm că Centrul Multifuncțional Căușeni a fost suplinit cu patru ghișee.

În același timp, începând cu data de 30 iulie 2018, programul permanent de lucru al Serviciilor înregistrare a unităţilor de drept și Serviciilor cadastrale teritoriale din cadrul centrelor multifuncționale va fi de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică vor fi zile de odihnă.

Serviciile eliberare a actelor de identitate, Serviciile stare civilă și Secțiile (Birourile) înmatricularea mijloacelor de transport, calificare și documentare a conducătorilor auto din cadrul centrelor multifuncționale vor activa permanent de marți până sâmbătă. Excepție fac centrele multifuncționale care au un program extins în perioada estivală a anului.

Din 16 iulie curent, Centrele multifuncționale din Rezina, Cahul, Anenii Noi dar și centrele multifuncționale Chișinău Nr.1 de pe str. Mihai Viteazu și Chișinău Nr. 3 de pe str. Mihail Sadoveanu prestează servicii șase zile din șapte, în loc de cinci. În plus, angajații oficiilor din Rezina și Anenii Noi au orarul de muncă de la 7.30 până la 17.00. Programul este valabil până în data de 25 august 2018.

 

moldpres.md

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker