EvenimenteHoroscop

Horoscop pentru săptămâna 30 iulie – 5 august

HOROSCOP Berbec – Este activată axa libertății sau a pasiunii. Trebuie să facă lucrurile pe care le iubesc cel mai mult. Trebuie să fie un pic atenți la responsabilitățile lor, peste care sunt gata să treacă de dragul convingerilor lor. Prima parte a săptămânii este bună, dacă ei sunt mai degajați și mai toleranți.

HOROSCOP Taur – Au dorința de a avea mai multă stabilitate și siguranță în viața lor, în carieră, dar și în familie. Urmăresc ce se întâmplă pe scenele mari ale vieții lor. Prietenii le sar în ajutor, vor primi sfaturi bine. Atenție în relația cu șeful.

HOROSCOP Gemeni – Își pot schimba crezurile, scara de valori, poate în urma unor cunoștințe, atuuri și de aici poate competiție cu persoanele care au alte crezuri. Cei care fac călătorii foarte luni, e bine să fie mai atenți la drum. Știu să iasă din orice situație și să se adapteze.

HOROSCOP Rac – Le lipsesc banii, resursele sau au impresia că persoanele apropiate pierd bani și din cauza asta sunt afectați și ei. Au destinul în zona banilor, dar colaboratorii nu își fac întotdeauna treaba.

HOROSCOP Leu – Sunt un pic mai atenți la imaginea lor publică, sunt gata să facă un gest care ar putea contraria persoanele din jur, dar își asumă acest lucru, își apără poziția. Primesc sprijin de la familie.

HOROSCOP Fecioară – Primesc sprijin legat de muncă. Trebuie să treacă peste și să se bazeze pe relații. Flerul le funcționează foarte bine și au parte de întâlniri cu persoane care le dau niște chei și soluții.

HOROSCOP Balanță – Au nevoie de iubire și probabil de aceea se supără dacă primesc critici. Constată tot felul de reacții și comportamente a celor din jur. Pe axa prietenilor, tot felul de tensiuni, unii vin, alții pleacă.

HOROSCOP Scorpion – Își doresc multă stabilitate care pornește de la propriile lor forțe. Trebuie să analizeze, poate fi vorba despre o funcție foarte mare.

HOROSCOP Săgetător – Sunt preocupați de bani și neliniștiți că pierd sau că nu acumulează destul. Stau foarte bine la capitolul familie, dacă acceptă să stea lângă persoanele care au nevoie de ajutor. Bine ar fi să aibă grijă de persoanele bolnave sau de cele care au nevoie.

HOROSCOP Capricorn – Își doresc mulți bani, cheltuiesc în această perioadă, dar vor neapărat să mulțumească pe cineva. Voiajele sunt foarte frumoase, întâlnirile cu prietenii, vorbe bune. Își încarcă bateriile, chiar dacă își golesc buzunarele.

HOROSCOP Vărsător – Unii pot avea neîncredere în forțele proprii, sunt într-o perioadă de analiză cu ei înșiși. Este o săptămână în care pot face bani, mai ales din proiectele pe care le discută.

HOROSCOP Pești – Sunt foarte intuitivi și foarte sensibili.E bine să fie un pic atenți la sănătate, să nu facă niciun fel de exces. Trebuie să fie un pic mai intuitivi.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker