EvenimenteOrheiVideo

VIDEO/ La Orhei, se interzice de filmat deja şi în stradă! Ce declară un activist al Partidului „Șor”şi un paznic din „grupa operativă”

Duminică, pe  strada V. Mahu din centrul Orheiului, staţionau, parcate, şase autocare, care au transportat zeci de oameni la un eveniment ce se desfăşura la Primăria Orhei. Judecând după pungile cu simbolica Partidului Șor, din mâinile persoanelor care ieşeau din incinta Primăriei, evenimentul a fost de sorginte politică, relatează radioorhei.info.

Acest lucru îl denotă imaginile video realizate în preajma Primariei, dar până la ora difuzării ştirii, de la purtătoarea de cuvânt a Partidului Șor, Alina Șargu, care a fost solicitată prin mesaje să ofere detalii, nu a venit niciun răspuns. La fel, au rămas fără răspuns apelurile telefonice la numărul de contact al Primăriei.

Anterior, ca reacție la un incident semnalat de consilierul municipal Ion Codreanu, căruia, de asemenea, într-o zi de duminică, i-a fost interzis accesul în Primărie, Alina Șargu a invocat că în incintă avea loc o ședință de partid închisă.

Și situația de duminică a fost marcată de un incident. În timpul filmărilor, pe care reporterul Radio Orhei  le făcea vizavi de Primărie, unul dintre activiştii Partidului Șor, Iuri Belenchi, s-a pus zid în fata obiectivului şi a declarat că nu se poate de filmat. Acelaşi lucru l-a repetat şi unul din paznicii Thor Security Grup, care s-a prezentat ca fiind din „grupa operativă”. Belenichi a mai declarat că Radio Orhei  va fi  închis, ceea ce, in context, a răsunat ca o amenințare.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker