OrheiPolitic

Acuzații în CR Orhei privind caracterul partinic al ajutoarelor financiare

 Ajutoarele financiare alocate prin dispozițiile președintelui raionului au devenit temei de polemici în recenta ședință a Consiliului Raional Orhei.

Potrivit radioorhei.info, înainte de a fi aprobată decizia, consilierul Vasile Roman (PL) a declarat că printre beneficiarii ajutoarelor materiale se numără și 65 de persoane, care ar fi făcut campanie electorală pentru PD la Jora de Mijloc.

Afirmația a fost respinsă de președintele raionului Tudor Golub (PD), care a replicat, că la sfârșitul anului trecut mai mulți simpatizanți ai PL s-ar fi numărat printre beneficiarii ajutoarelor materiale, iar acestea sunt împărțite în baza unui regulament aprobat prin decizie de consiliu.

Ultimele date publice privind utilizarea banilor din Fondul de rezervă al Consiliului Raional, au fost plasate pe site-ul autorității raionale cu 1,5 ani în urmă. Potrivit comunicatului din ianuarie 2017, în anul 2016 din acest fond au fost alocați peste 5 milioane de lei la cca 6,4 mii de locuitori ai raionului Orhei.

 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker