ÎnvățământȘoldănești

La toamnă, cu grădiniță nouă

De la 1 septembrie curent, preşcolarii din satul Găuzeni ar putea trece în grădiniţă nouă, spaţioasă, luminoasă şi confortabilă. Clădirea în care anterior era amplasată instituţia era veche, în stare deplorabilă şi administraţia publică locală a decis să construiască alta.

În 2013, primăria a iniţiat lucrările de construcţie a noii clădiri a grădiniţei. Au demolat-o pe cea veche și pe locul ei au început să ridice alta. La scurt timp, după ce au construit temelia şi pereţii, lucrările au fost sistate. Iacob Iancu spune că lucrările de construcţie au fost reluate după ce primăria a câştigat un proiect. Prin intermediul Fondului de Investiţii Sociale din Moldova, pentru grădiniţa din Găuzeni au fost alocaţi şapte milioane de lei.

Muncitorii au finisat lucrările pe interior şi actualmente se ocupă de exteriorul clădirii.

Primarul satului spune că, graţie acestui proiect, localitatea va fi conectată la sistemele de apeduct şi canalizare.

Victor Sofroni

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker