OrheiSocial

Ajutoare financiare familiilor cu gemeni, tripleţi sau mai mulţi copii

Începând cu anul 2016, Consiliul Raional Orhei acordă o atenție mai deosebită familiilor cu mulți copii. Conform modificărilor operate în Regulamentul Fondului de rezervă al Consiliului Raional Orhei, familiilor în care se nasc gemeni, tripleți sau mai mulți copii li se acordă un ajutor în sumă de câte cinci mii de lei per copil.

Recent, potrivit www.or.md, nouă familii din municipiul Orhei, satele Puțintei, Mârzaci, Pohrebeni, Pelivan, Isacova, Pohorniceni, Ciocâlteni și Vatici au primit copiile dispoziției președintelui raionului Orhei Tudor Golub, prin care se confirmă alocarea acestor mijloace financiare.

Potrivit sursei citate, exemplul Consiliului Raional Orhei a fost preluat de către unele primării din raion, dar și de alte Consilii Raionale din țară.

În imagine: Părinţii au fost felicitaţi de Tudor Golub, preşedintele raionului. Foto www.or.md

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker