EvenimenteOrheiSport

Un teren sportiv a fost inaugurat la fabrica de cablaje din Orhei

La fabrica de cablaje din Orhei a fost inaugurat un teren sportiv, pe care s-au desfășurat competiții la fotbal și volei (în imagine). Evenimentul a avut loc concomitent cu Ziua Ușilor Deschise, organizată duminică la această întreprindere, relatează radioorhei.info.

Timp de o jumătate de zi, locuitori din raioanele Orhei, Telenești, Rezina, Șoldănești, Criuleni și Strășeni au avut posibilitatea să viziteze fabrica și să ia cunoștință de condițiile de muncă. După cum a relatat reprezentanta întreprinderii, Nina Ungureanu, la momentul actual salariul minim constituie 5300 de lei brut, iar angajații beneficiază de alimentație și transport gratuite.

Fabrica de cablaje din Orhei a fost deschisă la sfârșitul anului trecut, fiind fondată de o companie germano-japoneză. În prezent aici activează 1350 de angajați, iar până la sfârșitul anului se preconizează creșterea numarului de angajați până la 2000 de persoane.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker