EvenimenteOrhei

Accident mortal în Jora de Sus: Un biciclist lovit în plin

Accident mortal într-o localitate din raionul Orhei. Un biciclist a decedat după ce a fost lovit în plin de o mașină. Tragedia a avut loc marţi seara, în jurul orei 21:30 în localitatea Jora de Sus.

Potrivit ofițerei de presă a IP Orhei, Irina Burdujan, o persoană necunoscută, la volanul unui Nissan, a lovit un biciclist în vârstă de 32 de ani.

După impact, conducătorul auto a fugit de la fața locului. Ulterior, acesta a fost depistat şi s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 20 de ani, din aceiași localitate.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă închisoare de până la 7 ani.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker