EvenimenteRezina

Încă o grădiniţă reparată cu resurse din România

Datorită ajutorului financiar din partea Guvernului României, suplinit cu finanţe din bugetul de stat şi cel local, Grădiniţa de copii din Gordineşti, raionul Rezina, care şi-a sistat activitatea în toamna anului trecut, şi-a deschis din nou uşile.

Potrivit primarului localităţii, Leonid Rusu, au fost schimbate acoperişul, uşile şi ferestrele, reparat sistemul de încălzire şi cel de apeduct. Instituţia este dotată cu mobilier nou, vesela necesară, jucării, materiale didactice. În acest scop au fost utilizaţi 350 de mii de lei din donaţia Guvernului României, 170 de mii de lei din bugetul de stat şi bugetul local. Deocamdată este utilizat doar nivelul I al edificiului, unde sunt toate condiţiile pentru 25 de copii în vârstă de 3-6 ani. În viitor se preconizează să fie creată încă o grupă de copii până la 3 ani, s-a menţionat în cadrul festivităţii de inaugurare a grădiniţei.

Foto www.consiliurezina.md
Reporter „C”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker