Evenimente

Primarii, motivați să muncească mai mult în an electoral. Democrații le-au pregătit suplimente la salarii

Primarii și ceilalți angajați ai autorităților publice locale urmează să beneficieze de suplimente la salarii de până la 50%. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele PDM , care a spus că rectificări la Legea bugetului de stat deja s-au făcut. „Săptămâna viitoare, Parlamentul urmează să aprobe două proiecte de legi și această creștere salarială ar urma să fie făcută până la finele lunii august”, a menționat Cebotari, citat de agora.md.

„Pentru acest an, mijloacele, aproximativ 26 de milioane de lei, vor fi alocate de la bugetul de stat. Anul viitor plățile vor fi generate din câteva soluții tehnice, astfel încât să crească propriile venituri ale autorităților publice locale, cum ar fi luarea la evidență a mai multor spații, reformarea unor bunuri sau terenuri”, a declarat democratul.

Vladimir Cebotari a menționat că inițiativa vine în urma discuțiilor din teritoriu, în cadrul cărora personalul din primării s-a plâns de salarii mici.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker