EvenimenteOrhei

Cum spaţiul din incinta Primăriei Orhei a ajuns la Partidul „Șor”?

Din săptămâna trecută, a devenit absolut vizibil că sediul Partidului Șor se află în incinta Primăriei Orhei. Acest subiect a fost abordat de radioorhei.info la  rubrica ObservatOr, unde a mai fost menţionat că, deocamdată, nu e clar cum a ajuns partidul, condus de Ilan Șor (Shor)  sub acelaşi acoperiş cu Primăria, care este condusă tot de Ilan Șor.

Pentru a afla acest lucru, au fost răsfoite ultimele numere ale Monitorului Oficial – publicaţie unde, după cum se ştie, sunt plasate anunţurile despre organizarea şi desfăşurarea licitaţiilor pentru bunurile publice. Căutările informației despre spaţiul din incinta Primăriei Orhei nu s-au soldat cu nimic. Nici în publicaţiile regionale  Opinia Liberă  şi  Cuvântul   nu au fost plasate  astfel de anunţuri, după cum au relatat directorii acestora – Vasile Roman şi Tudor Iașcenco.

De notat că perioada în care anunţul ar fi putut fi publicat, iar după asta să mai fie organizată și o licitație, a fost  foarte scurtă. Asta, deoarece darea în locaţiune a spaţiului de la parterul Primăriei Orhei, care are o  suprafaţă de circa 120 de metri pătraţi, a fost decisă absolut recent. Decizia a fost aprobată pe 22 iunie, în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului municipal. Responsabilă pentru executarea deciziei, inclusiv pentru organizarea şi desfăşurarea unei licitaţii cu “strigare”, a fost desemnată viceprimara Marina Cravcenco. Am încercat să o contactăm telefonic, dar funcționara nu se afla la Primărie.

Pentru a clarifica situaţia, pe adresele de e-mail oficiale ale viceprimarei Cravcenco şi ale Primăriei Orhei a fost expediat un demers în care solicităm  să ni se comunice dacă anunţul despre licitaţie a fost publicat și unde anume, dacă şi când a fost organizată licitaţia, cine a participat la concurs și cu ce oferte şi de ce anume Partidului Șor i s-a oferit spațiu în incinta Primăriei Orhei.

 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker