SocialTelenești

Bărbatul acuzat că şi-a omorât concubina a fost condamnat la ani grei de închisoare

Prin sentinţa Judecătoriei Orhei, sediul Telenești, un bărbat de 47 de ani din raionul Telenești, învinuit de săvârşirea unui omor în circumstanţe agravante, a fost recunoscut culpabil şi condamnat la 13 ani şi 4 luni închisoare cu executare în penitenciar de tip închis.

Tragedia s-a întîmplat la 14 decembrie 2017. Bărbatul și concubina sa în vârstă de 54 de ani, pe parcursul zilei şi a serii au consumat băuturi alcoolice. Apoi între cei doi a apărut un conflict spontan. Ca urmare a unor discuţii în contradictoriu, bărbatul, profitând de starea de neputinţă evidentă a victimei de a se apăra, inclusive şi din cauza că aceasta se afla, cu deosebită cruzime i-a aplicat femeii multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, cauzându-I vătămări corporale grave care au dus la decesul victimei.

Totodată instanța de judecată a dispus încasarea în beneficiul succesorului victimei decedate a unui prejudiciu material în mărime de 12 000 lei și a prejudiciului moral în sumă de 25 000 lei.

Condamnatul nu este la prima abatere de genul acesta.

Sentinţa este cu drept de atac conform prevederilor legale.

Vasile Ciubotaru, Procuror – şef al Procuraturii raionului Teleneşti  

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker