OrheiSocial

Elveţienii susţin persoanele social-vulnerabile din raionul Orhei

De 10 ani membrii Fundației Enter-Aids din Elveția vin în susținerea cetățenilor din raionului Orhei.  În anul curent 400 de persoane social-vulnerabile din satele Chiperceni, Voroteț, Andreevca,  iești, Cihoreni și Sl- Horodiște au beneficiat de pachete cu produse aimentare care au fost repartizate recent.

Tudor Golub, președintele raionului Orhei a mulţumit tuturor persoanelor implicate în acest proiect, inclusiv tinerilor voluntari care au participat la distribuirea coletelor. Potrivit www.or.md, colete similare vor fi donate şi persoanelor care se află la azilul de bătrâni din Susleni și Spitalul de Psihiatrie din Orhei.

Reporter “C”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker