Util

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2017

Berbec

Sănătate

Luna Nouă de luni se formează-n casa filozofiei tale de viață, ceea ce-nseamnă că săptămâna aceasta se deschide un capitol în viața ta în care se dorește să pui mai mult preț pe originalitate, curaj și inițiativă. Noutatea și spontaneitatea nu numai că pot schimba peisajul actual al vieții tale, dar îți și conferă un suflu nou și proaspăt de care poate aveai nevoie perioada aceasta.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni face referire la faptul că săptămâna aceasta sunt favorizate înscrierea la un curs de reconversie profesională/perfecționare continuă, participarea la seminare care te pot ajuta să-ți îmbunătățești experiența de muncă ori să dobândești multe cunoștințe, dar și întreprinderea de delegații la distanță de casă sau în străinătate. Te alegi cu multe informații valoroase.

Familie și cuplu

Cu ocazia Lunii Noi de luni, te-ar putea căuta personal, la telefon sau pe un site de socializare o persoană dragă cu care nu ai menținut un contact stabil în urma faptului că s-a mutat în străinătate sau pentru că v-ați cunoscut într-o localitate alta decât cea-n care locuiești. Dacă nu te ai tocmai bine cu rudele apropiate ale partenerului, acum este momentul să le schimbi părerea.

Taur

Sănătate

Luna Nouă de luni se formează-n casa transformărilor din horoscopul tău general, generând schimbări de substanță-n viața ta săptămâna aceasta care pe lângă că deschid un nou capitol în viața ta, mai au și un impact emoțional destul de puternic. Orice s-ar întâmpla, ține minte că această lunație încearcă să te facă să-nțelegi că schimbarea n-ar trebui să te sperie prea mult.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni îți indică faptul c-ar trebui ca aspectul financiar al parteneriatului de cuplu și/sau de afaceri să fie rediscutat, mai ales dacă dețineți bani, bunuri sau proprietăți la comun. Altfel, ați putea avea parte de certuri destul de aprinse, motiv pentru care s-ar dori să pui la punct această chestiune, impunându-se de comun acord reguli peste care să nu treceți nicicum.

Familie și cuplu

Luna Nouă de luni ar putea condimenta lucrurile pe plan intim. Dacă se presară însă prea mult sare și piper, s-ar putea ca lucrurile să scape de sub control și să ajungeți la ceartă. Atâta timp cât nu faceți altceva decât să ațâțați flacăra pasiunii care s-a mai domolit cu timpul, veți reuși să redescoperiți scânteia de la-nceput. Încercați lucruri noi în doi și veți alunga plictiseala.

 Gemeni

Sănătate

Din câte se pare, nu se anunță evenimente notabile pe acest plan săptămâna aceasta, dar poate n-ar fi rău să dai dovadă în continuare de moderație și atenție. În caz contrar, s-ar putea să generezi probleme care nu ar fi existat dacă nu ai fi exagerat tu lucrurile. Încearcă să mănânci la ore fixe, să nu stai prea târziu noaptea și să iei pause regulat atunci când muncești. Este în puterea ta.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni se formează-n casa asociaților, clienților și colaboratorilor, ceea ce-nseamnă că se anunță o săptămână favorabilă interviurilor de angajare și întâlnirilor de afaceri. Dacă urmărești să te faci plăcut/ă de ei, este-n interesul tău să le arăți că nu ți-e teamă să preiei inițiativa și nici să ieși în evidență dacă chiar ai o contribuție valoroasă de adus în acest domeniu.

Familie și cuplu

Luna Nouă de luni indică un nou început pe plan sentimental. Dacă există cineva-n viața ta, ar fi indicat să ștergi cu buretele evenimentele mai puțin plăcute din trecut, să-nveți lecțiile care ți-au fost predate și s-o luați de la capăt. În cazu-n care te afli încă-n căutarea jumătății tale, se prea poate să-ntâlnești pe cineva săptămâna aceasta. Arată-te dispus/ă să-ncepi o relație de cuplu.

Rac

Sănătate

Luna Nouă de luni se perfectează tocmai în casa sănătății tale fizice, ceea ce-nseamnă că s-ar dori ca săptămâna aceasta, mai ales la mijlocul ei, să eviți activitățile care te predispun la accidente, casnice sau de orice altă natură. Nu ți-ar strica să fii mai activ/ă, mai ales dacă munca ta este una sedentară, care nu te solicită mult din punct de vedere fizic. Ia-o încet și va fi bine.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni se formează tocmai în casa muncii, semn că te așteaptă o săptămână aglomerată și solicitantă. Profită de acest prilej pentru a le demonstra celorlalți, dar mai ales colegilor tăi de serviciu, că poți lucra în echipă, că poți face față stresului și că ești în stare să faci tot cee ace poți pentru a te asigura că totul merge bine în echipa în care ești implicat/ă.

Familie și cuplu

Săptămâna aceasta, reflectorul cosmic cade pe semnul Capricornului care, în horoscopul tău general, îi corespunde casa cuplului. În consecință, se poate spune că te așteaptă câteva zile în care ar trebui să petreci mai mult timp alături de persoana iubită. Poate nu vă este tocmai ușor din cauza programului aglomerat, dar dacă chiar vă doriți, veți reuși fără prea mari eforturi.

 Leu

Sănătate

Săptămâna aceasta, accentul astral cade pe semnul Capricornului căruia-i corespunde casa sănătății fizice din horoscopul tău general. Dacă te pricopsești cu dureri de spate, alergii sau disconfort la nivelul încheieturilor sau al articulațiilor, poate ar fi cazul să mergi la medic, cu atât mai mult dacă persistă de luni întregi. Caută să ai mai multă grijă în tine perioada următoare.

Bani și carieră

Semnul Capricornului mai patronează și munca în horoscopul tău general, indiciu cum că te așteaptă o săptămână destul de aglomerată și solicitantă. Dacă-ți programezi activitățile într-o manieră echilibrată și încerci să nu procrastinezi, vei vedea că vei face progrese și vei reuși să-ți duci sarcinile la bun sfârșit fără probleme. Străduiește-te să te menții la înălțimea lucrurilor.

Familie și cuplu

Luna Nouă de luni se perfectează-n casa iubirii din horoscopul tău general, ceea ce-nseamnă c-ar fi indicat să profiți de această oportunitate pentru a-ncepe un nou capitol de viață alături de cel drag. Dacă n-ai găsit încă persoana potrivită, ai putea cunoaște pe cineva special săptămâna aceasta. Dă-i bine și abordeaz-o/l. N-ai ce pierde și te-ar putea suprinde plăcut reacția lui/ei.

Fecioară

Sănătate

Luna Nouă de luni se formează-n casa familiei, fundația universului tău interior, ceea ce-ar putea indica faptul c-a venit momentul să te eliberezi de ultima fărâmă de agresivitate pe care ai înmagazinat-o în urma unor evenimente mai puțin plăcute din copilărie sau din relația cu părinții. Impune anumite bariere sănătoase și înțelege că nu rezolvi nimic dacă păstrezi resentimente.

Bani și carieră

S-ar părea că zilele de joi și vineri s-ar putea să fie cele mai solicitante și aglomerate pe plan profesional pentru tine. Așadar, caută să nu-ți epuizezi toată energia în prima parte a săptămânii, căci altfel există riscul să nu poți susține cu energie ceea ce se întrevede mai încolo. Străduiește-te să nu te suprasoliciți pentru a putea face parte oricărei provocări de care poți avea parte acum.

Familie și cuplu

Așa cum am spus, Luna Nouă de luni îți propune să abordezi altfel relația cu părinții, mai ales dacă sunteți personalități puternice și niciunul nu vrea să lase de la el pentru a fi bine. Săptămâna aceasta este favorabilă mutării din căminul părintesc ori închirierii/achiziționării unei locuințe. Nu strică să te folosești de această ocazie dacă vrei să schimbi atmosfera din interiorul familiei.

Balanţă

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea ca sfârșitul acesta de săptămână să nu fie unul tocmai reușit pentru tine. Se prea poate ca nivelul tău de energie să fie destul de redus, motiv pentru care să nu-ți permiți să duci la îndeplinire angajamentele sociale pe care ți le-ai luat zilele acestea. Odihnește-te acum.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni se formează-n casa comunicării, ceea ce-nseamnă că se prefigurează o săptămână propice semnării de contracte, susținerii de pitch-uri și examene, precum și participării la interviuri de anagajare și întâlniri de afaceri. Nu te teme să spui lucrurilor pe nume și să ieși în evidență într-o manieră-n care ceilalți n-ar avea curajul s-o facă. Fă-te remarcat/ă.

Familie și cuplu

Dat fiind că Luna Nouă de luni îți potențează abilitățile de socializare și comunicare, cu siguranță că nu vei duce lipsă de companie săptămâna aceasta. Atmosfera relației tale cu rudele apropiate și vecinii s-ar putea tensiona întrucâtva, dar atâta timp cât n-o lași să degenereze într-un conflict, totul va fi bine. Evită să ridici tonul și rezumă-te la a impune unele limite în raport cu ei.

Scorpion

Sănătate

Din câte se pare, astrele te sar săptămâna aceasta la numărătoarea zodiilor încercate pe acest plan. Cu toate acestea, n-ar fi rău totuși să fii prevăzător/oare și să vezi cum anume ai putea să eviți și pe viitor orice situație în care organismal nu ține cu tine și cu agenda ta zilnică. Cu mici modificări aduse stilului tău de viață și alimentație, cu siguranță vei reuși să realizezi acest lucru.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni se formează-n casa banilor, indicându-ți că atitudinea ta în raport cu finanțele ar trebui să intre într-o nouă etapă. Caută metode de a-ți suplimenta veniturile și de a-ți valorifica economiile și bunurile. Nu trebuie decât să ieși din zona ta de confort și să-ndrăznești să-ncerci ceva nou. Conturează-ți un plan, iar când te simți pregătit/ă, pune-l în aplicare numaidecât.

Familie și cuplu

Joi și vineri, dacă dispui de timp liber, n-ar fi rău să-l petreci alături de familie. Dacă ai organiza o masă cu familia extinsă, cu siguranță s-ar bucura să te revadă și să stați unii în compania celorlalți. Următoarele două zile ar trebui să le dedici persoanei iubite. V-ar face extrem de bine să stați mai mult unul cu celălalt, mai ales dacă programul de muncă nu v-a prea permis asta.

Săgetător

Sănătate

Luna Nouă de luni se desăvârșește tocmai în zodia nașterii tale, ceea ce-nseamnă că fie ești plin/ă de energie săptămâna aceasta sau cel puțin la mijlocul ei, fie te simți epuizat/ă și indecis/ă încotro să-ți direcționezi resursele. Ia lucrurile pas cu pas, relaxează-te și nu te suprasolicita. Încearcă să nu faci abuz de nimic, dar mai ales de tine însuți, deci caută să fii moderat/ă. Nu exagera.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni din casa personalității tale îți poate conferi multă trecere pe plan profesional, motiv pentru care ar fi indicat ca săptămâna aceasta să-ți programezi interviuri de angajare sau întâlniri de afaceri. Faptul că nu ți-e teamă de provocări și nici să-ți asumi riscuri te face atractiv/ă pe piața muncii, deci încearcă să profiți de acest lucru așa cum poți mai bine.

Familie și cuplu

Luna Nouă de luni nu te face popular/ă doar pe plan profesional, ci și printre admiratori/oare. Nu-i de mirare așadar că întoarce mai multe capete decât de obicei săptămâna aceasta. Profită de acest lucru și nu da cu piciorul ocaziilor de flirt. Tot zilele acestea ai și posibilitatea de a-ți recuceri persoana iubită și de a condimenta cuplul dac-a căzut pradă monotoniei sau plictiselii.

Capricorn

Sănătate

Luna Nouă de joi se formează-n casa subconștientului tău, motiv pentru care șansele sunt mai mari săptămâna aceasta decât de obicei să-ți ieși din pepeni. Atâta timp cât nu acumulezi energie negativă, nu riști să izbucnești într-un moment inoportun sau să deteriorezi relațiile cu ceilalți din pricina unor vorbe spuse la mânie pe care vei ajunge să le regreți la un moment dat mai târziu.

Bani și carieră

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, fapt pentru care aceste zile din săptămână ar putea veni la pachet cu oportunități de rotunjire a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor realizate până acum. Încearcă să te folosești de ele la timp și vei vedea că bugetul tău va avea numai de câștigat. Trebuie doar să te miști la timp.

Familie și cuplu

Luna Nouă de luni poate face să revină-n peisajul vieții tale actuale o persoană din trecutul tău pentru care încă nutrești sentimentele mai mult sau mai puțin adânci. Îți va face bine revederea, indiferent dacă ești implicat/ă într-o nouă relație sau speri încă la o-mpăcare. Oricare ar fi situația profită de acest prilej pentru a regla conturile restante. Acest lucru te ajută să mergi mai departe.

Vărsător

Sănătate

De luni până miercuri, Luna se mișcă prin casa subonștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca nivelul tău de energie să fie destul de redus, iar tendința ta să fie aceea de a persista în tipare de gândire negative și coercitive. N-ar strica să te concentrezi pe alte lucruri, mai vesele și să vezi partea plină a paharului. Caută să nu te complaci în chestii negre.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni se perfectează-n casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, motiv pentru care s-ar dori să te concentrezi pe aceste aspecte săptămâna aceasta. Dacă-ți dorești să atragi investitori pentru o idee de afacere ori să cooptezi membri în cadrul unui proiect nou, acum e momentul să-ți vinzi planul așa cum știi mai bine. Îndrăznește să speri că totul va fi bine.

Familie și cuplu

Grație Lunii Noi de luni, viața ta socială va urma o traiectorie ascendentă, deci nu te mira dacă te vei bucura de mai multă popularitate, cel puțin săptămâna aceasta. Indiferent dacă te integrezi tu într-un nou cerc de prieteni sau apar alți membri pe care nu-i cunoști în anturajul în care te-nvârți deja, cert este că nu-ți lipsește compania. N-ar fi rău să profiți de oportunitățile de a socializa.

 Peşti

Sănătate

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să simți că nu aparții niciunde zilele aceastea. Pare că familia nu te înțelegii, prietenii nu reușesc să vadă lucrurile din perspectiva ta, persoana iubită îți face reproșuri în loc să te ajute să te repui pe picioare. Caută să te privești dintr-o perspectivă pozitivă și va fi mult mai bine.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni se formează tocmai în casa carierei și a statutului social, semn că se deschide pentru tine un nou capitol pe plan profesional. Profită de acest prilej pentru a le demonstra celorlalți, dar mai ales șefilor tăi, că poți fi mai bătăios/oasă-n ceea ce privește serviciul și că poți ieși în evidență, chiar dacă nu-ți surâde să fii în lumina reflectoarelor și-n centrul atenției.

Familie și cuplu

De luni până miercuri, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede o perioadă în care nivelul tău de popularitate ar putea crește simțitor. S-ar putea să întâlnești oameni cu care să te conectezi instant. Nu uita totuși să le oferi și celor vechi câte ceva din timpul tău. Cu siguranță, vă va face extrem de bine să petreceți timp unii cu ceilalți.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker