ApropoBlog-uri

PLR aderă la Mişcarea de Rezistenţă Naţională şi susţine revendicările ei

În Declaraţia sa din 20 iunie 2018, Partidul Liberal Reformator Partidul şi-a exprimat indignarea în legătură cu anularea scrutinului din 3 iunie pentru alegerea primarului general al municipiului Chişinău, calificând cazul drept „fără precedent în istoria alegerilor în Republica Moldova şi extrem de grav prin disfuncţiile de principiu care le scoate la iveală”.

La cele menţionate, Partidul Liberal Reformator ţine să sublinieze că anularea prin hotărâri de judecată a votului cetăţenesc a creat în Republica Moldova un precedent extrem de periculos.

Or, în situaţia în care ceilalţi actori politici parlamentari şi extraparlamentari, societatea civilă, partenerii externi acuză capturarea justiţiei, a administraţiei de stat şi a presei de către Partidul Democrat, devin inutile orice alte scrutine ca exerciţii democratice de manifestare a suveranităţii poporului. Cetăţeanul este descurajat să mai participe la alegeri, fiind profanată dorinţa şi speranţa lui de a produce schimbarea în bine în societate şi de a stimula progrese.

Reieşind din situaţia constatată, Partidul Liberal Reformator îşi declară adeziunea la nou creata Mişcare de Rezistenţă Naţională şi îşi anunţă disponibilitatea participării efective la toate formele de organizare şi de manifestare a ei.

Totodată, Partidul Liberal Reformator face apel către membrii şi simpatizanţii săi, către toţi cetăţenii de bună credinţă din Republica Moldova să participe duminică, 1 iulie 2018, ora 14.00, la mitingul de protest organizat de Mişcarea de Rezistenţă Naţională şi să susţină revendicările ei.

Să ieşim în stradă cât mai mulţi, să ne opunem degradării şi să demonstrăm că ne pasă de soarta democraţiei în Republica Moldova.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker