RezinaSport

Fotbalul-regele sportului

   Într-o zi frumoasă de sâmbătă, 30 iunie 2018, în satul Cuizăuca r-nul Rezina, la ora 10:00 a fost organizat un fest fotbal (festival de fotbal) în memoria răposatului antrenor de fotbal Victor Stețco unde au participat 5 echipe din 5 localități.

 

Domnul Victor Stețco a locuit în satul Cuizăuca şi a condus în lumea sportului foarte mulți elevi,îndem-nân-du-i să iubească binele şi frumosul. Cele 5 echipe care au participat la competiție sunt: FACHEL-VETERANI (Cinişeuți), MAURT-VETERANI (Cogâlniceni), REZINA-VETERANI, ARGO-VETERANI (Chişinău) şi CUIZĂUCA-VETERANI. Persoanele care au organizat evenimentul şi au cooperat sunt: Ion  Zmuncilă, Apostol Sergiu şi Gâlcă Alexandru. La eveniment au luat parte şi feciorul Radu Stețco, fratele mai mare Vladimir Stețco, fiica Iulia Stețco şi nepoata Mădălina Stețco. Competiția s-a începutcu un meci dintre echipele de fete şi băieți ,iar apoi au jucat echipele de veterani.Scorurile dintre echipele care au participat sunt următoarele:

1.CHIŞINĂU 5:2 CINIŞEUȚI
2.COGÂLNICENI 2:11 REZINA
3.CUIZĂUCA 3:5 CINIŞEUȚI
4.CUIZĂUCA 2:8 CHIŞINĂU
5.CINIŞEUȚI 8:4 COGÂLNICENI
6.CHIŞINĂU 1:2 REZINA
La sfârşitul meciurilor au fost menționate locurile şi au fost înmânate premiile conform rezultatelor obținute. Cupa şi medaliile de aur le-a obținut echipa de vetarani din r-nul Rezina,medaliile de argint au fost înmânate echipei de veterani ,,ARGO” din capitală. Echipa de veterani,,FACHEL” din s.Cinişeuți s-au plasat pe locul III şi au mers acasă cu medalia de bronz,iar mențiunea i s-a acordat echipei de veterani ,,MAURT”din s. Cogâlniceni şi pe ultimul loc s-a pladat echipa de veterani din s.Cuizăuca.Toate cheltuielile pentru organizarea acestui eveniment le-a suportat domnul Ion  Zmuncilă ,fiind ajutat şi de d-l Apostol Sergiu şi d-l Gâlcă Alexandru. Sportul este viață,sportul este sănătate.
                        Cotoman Cătălina
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker