EvenimenteTelenești

Un oficiu renovat în s. Chiștelnița, raionul Telenești

Din 26 iunie, Poșta Moldovei a deschis larg ușile unui nou oficiu poștal chiar în centrul satului Chiștelnița, raionul Telenești. Clienții din Chiștelnița pot beneficia acum de servicii poștale de calitate, dar și de un oficiu poștal confortabil, în care așteptarea e mai plăcută.

Șefa Direcției Marketing și Vânzări, Elena Ganciucova, în discursul său a menţionat importanța serviciilor poștale în viața de zi cu zi, care are la bază crearea condițiilor moderne și creative pentru dezvoltare, ansamblu de idei ce proiectează clienților acces ușor la serviciile întreprinderii. „Ne bucurăm că putem să creăm pentru clienții noștri condiții mult mai bune, pentru că în așa fel achitarea facturilor sau primirea pensiei va deveni mai plăcută. Felicit clienții și colectivul Poșta Moldovei și vă doresc succese!”
Noul oficiu al Î.S. „Poșta Moldovei” a fost dotat cu echipament de calcul modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților.

De asemenea, Directorul Centrului de Poștă Sângerei, a ținut să accentueze abilitatea întreprinderii de a se implica în noi proiecte de dezvoltare a serviciilor și ridicarea acestora la un nivel avansat. „Grație conducerii Poșta Moldovei, și în special a Directorului General, Serghei Nastas, lucrătorii vor avea spații de muncă bine amenajate și totodată confortabile. Doresc ca lucrurile bune și frumoase să aibă continuitate!”, a adăugat Natalia Tataru.

Cei mai bucuroși, au fost desigur primii beneficiari ai noului oficiu, și anume echipa care activează în MD-5815. „Ca tânăr specialist, voi presta serviciile poștale la un nivel înalt. Mulțumim administrației pentru construcția acestui oficiu, dar și pentru condițiile bune de lucru create.”, a menționat șefa oficiului poștal, Maria Enache.

Pentru a crea acces ușor la serviciile noastre, Poșta Moldovei continuă intensiv proiectul de extindere națională, fiind tot mai aproape de locuitorii Republicii Moldova. În noul oficiu MD-5815, echipa Poșta Moldovei este mereu la dispoziția clienților pentru a efectua încasări, a elibera mijloace bănești, dar și pentru a cumpăra publicații periodice.

 

Ion Cernei

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker